13/04/2017 | Yazar: Kaos GL

‘İçerisinde olmadığımız her türlü Anayasa’ya hayır’ diyen Nakka LGBTİ+ referandum öncesi son buluşmasına çağırıyor.

“İçerisinde olmadığımız her türlü Anayasa’ya hayır” diyen Nakka LGBTİ+ referandum öncesi son buluşmasına çağırıyor.

Ocak ayının sonlarına doğru referandum hayır kampanyası bünyesinde ilk defa bir araya gelen NAKKA LGBTİ+ yarın (14 Nisan) son kez buluşuyor.

LGBTİ+ bireylerin anayasada ve siyasi söylemlerde temsilinin bulunmamasına tepki gösteren bağımsız aktivistlerin ve bazı LGBTİ+ derneklerinin içinde bulunduğu oluşum saat 17.30’da İstanbul’da Leyla Alt Bar’a çağırıyor.

Nakka LGBTİ+, sosyal medyada #hayırdiyenlgbti+lar hashtag’iyle ve Facebook’ta ve Youtube’da Nakka LBGTİ+, Twitter’da ve İnstagram’da ise @nakkalgbti olarak varlığını ve fikrini yaydı. Ayrıca “ekranda var olmayan hayır’lara inat”, sokakta varlığını HAYIR stickerları ile gösterdi. Stickerları herkesin basabilmesi için sosyal medya hesaplarından yayınlıyorlar da!

İçerisinde olmadığımız her türlü Anayasa’ya hayır!

NAKKA LGBTİ+’nın referandum öncesi son etkinliğinin açık çağrı metni ise şöyle:

“İster darbe anayasası olsun, ister OHAL… İçerisinde biz yokuz!

Biz içerisinde bulunmadığımız bir temsiliyetin karşısında her daim birlikte durmaya, örgütlenmeye, var olmaya devam edeceğiz. NAKKA LGBTİ+’da durmak yok!

İçerisinde olmadığımız her türlü Anayasa’ya hayır!

Referandum öncesindeki süreçte sokaklarda ve sosyal medyada HAYIR dedik, şimdi ise NAKKA LGBTİ+, pazar gününden önce son bir moral gecesi düzenliyor.

Cuma akşam üzeri istiklal caddesi’nde bildiri dağıtımından sonra, saat 17:30 gibi Leyla Alt’ta bir araya gelecek, eğlenecek, referandumu konuşacağız… Sizler de bizimle birlikte olun, HAYIR’ımızı ve kalıcı HAYIRlar’ımızı birlikte üretelim.”


Etiketler: yaşam, siyaset
İstihdam