02/09/2021 | Yazar: Kaos GL

“Gençliğinin baharında kaybettiğimiz sevgili Arkadaş Zekai Özger'in Merhaba Canım (Zeki Müren'i Seviniz) adlı şiirine neşe ve hüzünle yaklaşmak istedim”

Neşe ve hüzünle, bir kez daha Merhaba Canım Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Zafer Aracagök, Arkadaş Zekai Özger'in Merhaba Canım şiirini seslendirdi. SIFIR projesi kapsamında Özger’in Merhaba Canım şiirinin hüznüne az biraz neşe katarak hazırladığı müzik videosunda vokal de Zafer Aracagök’e ait.

Videoda ikinci vokal annesi M. Karacagök’e ait. Gürültü geçişlerini Anthony Donovan’ın yaptığı videoyu Aracagök şöyle anlatıyor:

“Gençliğinin baharında kaybettiğimiz sevgili Arkadaş Zekai Özger'in Merhaba Canım (Zeki Müren'i Seviniz) adlı şiirine neşe ve hüzünle yaklaşmak istedim. Karamsar neşe insanı her zaman ölümden korumaz ama dans ettirebilir.”

Zafer Aracagök’ün projesi SIFIR, profesyonel anlamda 2000’den bu yana; yurtiçi ve yurtdışında elektronik/deneysel türde müzik yapıyor ve albümler üretiyor. SIFIR’ın ilham kaynağı gürültünün sese dönüşme anı, başka bir deyişle form ve formsuzluk arasında gidip gelen dalgalanmalar. SIFIR'ın son çalışmaları arasında İtalya'da Rizosfera adlı plak şirketi tarafından yayınlanan, Chaos Variation VII adlı albümü var.

Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.


Video Haber İkon  İlgili Video:


Etiketler: kültür sanat
İstihdam