03/03/2020 | Yazar: Kaos GL

ODTÜ LGBTİ+ Dayanışması, Onur Haftası için “Başkalaşım” temalı afişini arıyor. Yarışma için son katılım 20 Mart.

ODTÜ Onur Haftası “Başkalaşım” temalı afişini arıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

ODTÜ LGBTİ+ Dayanışması “Başkalaşım” temalı afiş yarışması düzenliyor. Seçilen afiş Onur Haftası’nda ODTÜ LGBTİ+ Dayanışması tarafından kullanılacak. 

Son katılım tarihi 20 Mart olan afiş yarışması katılımcılarından LGBTİ+ yasağına ses vermesi, ODTÜ’de 24 yıldır süren LGBTİ+ mücadelesini temsil edebilmesi ve topluluğun politik duruşunu yansıtabilmesi bekleniyor.

Eserlerin, PDF veya 300 dpi-JPG formatında odtulgbti@gmail.com adresine gönderilmesi ve eserle birlikte katılımcının adı, kendini kısaca tanıtan özgeçmişi ekte yer alması gerekiyor. Kazanan afiş 30 Mart’ta açıklanacak.

Başvurular değerlendirilirken dikkate alınacak kriterler şöyle: cinsel yönelim ce cinsiyet kimliği kapsayıcılığı, Onur Haftası konseptine uygunluk, LGBTİ+ mücadelesinin tarihine atıf, özgünlük ve dijital çizim olması.

Kazanan eser sahibine 100 TL ve queer kitap seti armağan edilecek.

Yarışmaya katılım koşulları ise şöyle:

*Katılımcılar daha önce ödül almamış ya da sergilenmemiş en fazla iki (2) yapıtla yarışmaya katılabilirler.

*Yarışmaya katılan her tasarımın özgün, daha önce başka bir yerde üretilmemiş, ticarileşmemiş, yayınlanmamış olması gerekmektedir. Aksi bir durumunun tespiti halinde tasarım yarışmadan diskalifiye edilecektir.

*Yarışmacılar sadece 6 harf / rakamdan oluşan bir rumuz belirlemelidir. Rumuz, çalışmanın alt kısmında yer almalıdır. Afiş tasarımının üzerinde isim, imza gibi herhangi bir işaret bulunmamalıdır.

*Kullanılacak olan renkler basıma uygun olmalıdır.

Ayrıntılı bilgi için odtulgbti@gmail.com adresine e-posta yollayabilirsiniz.


Etiketler: medya, yaşam
nefret