13/03/2013 | Yazar: Kaos GL

ODTÜ Sosyoloji Günleri Alternatif Medya oturumunda, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden İdil Engindeniz’in sunumuyla bugün ‘Öteki’nin Kamusal Alanı: Kaos GL Dergisi tartışılacak

ODTU Sosyoloji Günleri’nde Bugün ‘Kaos GL Dergisi’ Tartışılacak Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
“Medya” başlığıyla bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Geleneksel ODTÜ Sosyoloji Günleri’nde Alternatif Medya oturumunda bugün “Öteki”nin Kamusal Alanı: Kaos GL Dergisi tartışılacak
 
“Medya” başlığıyla 11-13 Mart’ta gerçekleştirilen 9. Geleneksel ODTÜ Sosyoloji Günleri devam ediyor.
 
“Öteki”nin Kamusal Alanı: Kaos GL Dergisi
Bugün (13 Mart 2013), 13:00-14:45 arasında Alternatif Medya oturumu yapılacak. Ankara’nın gayri resmi gazetesi Sol Fa Sol, Kaos GL Dergisi ve Ötekilerin Postası alternatif medya olarak ele alınacak. Kaos GL Danışma Kurulu Medya-İletişim Çalışma Grubu üyesi, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden İdil Engindeniz, “Öteki’nin Kamusal Alanı: Kaos GL Dergisi” başlıklı bir sunum yapacak.
 
Geleneksel ODTÜ Sosyoloji Günleri Pınar Selek’e ithaf edildi
9. Geleneksel ODTÜ Sosyoloji Günleri bu yıl Mısır Çarşısı davasından 15 yıldır yargılanan ve geçtiğimiz ay müebbet hapis cezası verilen sosyolog Pınar Selek’e ithaf ediliyor. “Pınar Selek ile dayanışma için” üst başlığıyla çağrısı yapılan etkinlik farklı üniversitelerden katılımla yapılıyor.
 
ODTÜ – MM 25 Amfisi’nde gerçekleştirilen Sosyoloji Günleri’nin üç günlük programında Siyaset, Gazetecilik, Kent, Sosyal Medya, Kadın, ‘Ötekiler’ , Alternatif Medya, İktidar gibi oturum başlıkları yer alıyor. Programda ayrıca, Öğrencilik Halleri ve Medya başlıklı forum dahilinde Video/Düşünüm Atölyesi de öğrencilerle buluştu.                          

Etiketler: medya
İstihdam