14/02/2012 | Yazar: Kaos GL

‘Umutsuz Ev Kadınları’nın orjinali ‘Desperate Housewives’ı takip edenler bilir, Adrew, yani bizdeki Kerem, ailesine gey olduğunu söyler.

Oğlumuz Gey Olmadı! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
‘Umutsuz Ev Kadınları’nın orjinali ‘Desperate Housewives’ı takip edenler bilir, Adrew, yani bizdeki Kerem, ailesine gey olduğunu söyler. Andrew’la ailesi arasındaki gidip gelmelerin çoğu bunun üzerine kuruludur. Bizde bu olmadı! “Oğlumuz okumak istemiyormuş, çalışacakmış” şeklinde uyduruldu. Zaten Kerem’in bir ‘katil’ kartviziti var. Bu “Oğlumuz okumak istemiyor” olayının ‘zorlama’ olduğu her halinden belli. “Bize uygun olsun da sorun olmasın” diye düşünmelerine şaşırmak anlamsız.
 
‘Kılıç Günü’ örneğini yaşadık. Böyle mi olsaydı dizi? Olay yaratan bir yatak sahnesi vardı, eşcinsel bir ilişkinin anlatıldığı. Osman Sınav sahneyi savunurken; “Ahlaksızlık propagandası yapmıyor aksine o tip insanların profilini sergiliyoruz” demiş! RTÜK toplumdan gelen tepkilerle ‘beklenen’ cezayı vermiş! Yani rezillik. En azından ‘Umutsuz Ev Kadınları’nın yerli hali bunun kıyısından bile geçmeyerek düşeceği ‘gülünç’ duruma başından son vermiş. Böyle de bakmakta fayda var Kerem’in haline...

Sina Koloğlu
 
s.kologlu@milliyet.com.tr

Etiketler: medya
nefret