28/08/2023 | Yazar: Kaos GL

Geçmişin hayaletleriyle cebelleşen Omar, yeni sezonda Las Encinas’a dönüyor. Élite’in yedinci sezonu 20 Ekim’de Netflix’te.

Omar, Élite’e dönüyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Netflix'in popüler dizisinin yedinci sezonu, bir kez daha Iván (André Lamoglia), Nico (Ander Puig), Isadora (Valentina Zenere), Sara (Carmen Arrufat), Rocío (Ana Bokesa), Raúl (Álex Pastrana), Dídac (Álvaro de Juana) ve Sonia (Nadia Al Saidi) gibi karakterlere yer verecek.

Yeni Élite sezonunda, Omar (Omar Ayuso tarafından canlandırılan) adlı hayranların favori kuir karakteri de diziye geri dönüyor.

Netflix'e göre, bu yedinci sezonun önemli bir kısmı, Omar'ın üniversitede yeni bir hayata başlamaya çalışmasına odaklanacak. Ancak Omar, hâlâ Las Encinas'ta yaşananların üstesinden gelememiştir. Geçmişin hayaletleri Omar’ı rahatsız ederken, en büyük desteği ise Fernando Líndez tarafından canlandırılan Joel’den görür.

Ancak Omar, onu Las Encinas'a geri götüren bir stajyerlik yapmaya başladığında, birçok öğrencinin onu rahatsız eden aynı travmanın farklı versiyonlarını deneyimlediğini fark eder.

Dizinin yeni sezonu 20 Ekim’de Netflix’te seyirciyle buluşacak.


Etiketler: medya, kültür sanat
İstihdam