31/01/2024 | Yazar: Kaos GL

Pozitif Dayanışma’nın başlattığı kampanya boyunca HIV ile yaşayanlar kendi sözünü üretecek.

Pozitif Dayanışma’nın “Sesimizi Yükseltiyoruz” kampanyası başlıyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Pozitif Dayanışma'nın AB Sivil Düşün desteğiyle hazırladığı kampanya boyunca HIV ile yaşayanların maruz bırakıldığı ayrımcı söylemlere ve anlatılara karşı HIV ile yaşayanlar, kendi sözünü üretecek ve sesini yükseltecek. Pozitif Dayanışma’nın sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilecek kampanya boyunca HIV ile yaşayanlar, #SıkçaDuyduklarımız ve #PekMerakEdilenler etiketleriyle kendi cevaplarını verecek.

Pozitif Dayanışma’nın kampanyaya dair duyurusunun tamamı şöyle:

“HIV ile yaşamak, bazen dışlanmayı ve ayrımcılığa maruz bırakılmayı beraberinde getirebiliyor. Bu durum ise hayatımızın her alanını etkileyebiliyor. Ancak, sosyal desteğe ve HIV hakkında doğru bilgiye sahip olduğumuzda, bu zorlukların üstesinden gelebilir ve ayrımcılığa karşı mücadele edebiliriz. 

AB Sivil Düşün Programı desteğiyle hazırladığımız bu kampanya boyunca, HIV ile yaşayanların maruz bırakıldığı ayrımcı söylemlere ve anlatılara karşı HIV ile yaşayanlar olarak kendi sözümüzü üretiyor ve sesimizi yükseltiyoruz. HIV ile yaşayanlar olarak sosyal çevrelerimizden #SıkçaDuyduklarımız'a ve #PekMerakEdilenler'e kendi cevaplarımızı veriyoruz! Kampanyamızı sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek #SıkçaDuyduklarımız ve #PekMerakEdilenler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.”


Etiketler: insan hakları, sağlık
İstihdam