29/01/2016 | Yazar: Kaos GL

"Konuşursam gözyaşlarım beni boğacak. Biliyorum, duyuyorum, görüyorum; konuşamıyorum" diyenler için konuşmanın tek yol olmadığını gösteren İletişim Atölyesi başvurularını bekliyor.

"Haykırmak istiyorum" diyenler için İletişim Atölyesi başvurularını bekliyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

"Konuşursam gözyaşlarım beni boğacak. Biliyorum, duyuyorum, görüyorum; konuşamıyorum" diyenler için konuşmanın tek yol olmadığını gösteren İletişim Atölyesi başvurularını bekliyor!

"Konuşamıyorum, konuşamıyorum, konuşamıyorum" diyenler, size güzel bir haberimiz var! Kaos Kültür Merkezi etkinlikleri kapsamında 1 Şubat pazartesi günü saat 18:30 – 20:00 saatleri arasında tiyatro oyuncusu Hasret Canan Tutuş ile yaratıcı drama yöntemi kullanılarak İletişim Atölyesi gerçekleştirilecek.

‘Etkili ve doğru bir iletişim için ne yapılabilir?’, ‘Seçtiğimiz etkili kanallar her zaman doğru mudur?’, ‘Kendimizi sağlıklı ifade etmenin tek yolu var mıdır?’, ‘İletişim öğelerinin tümünü kullanmak mükemmel iletişimi beraberinde getirir mi?’ gibi sorulara interaktif katılım sağlayarak cevap bulabileceğiniz bu etkinliğe davetlisiniz.  

Kontenjan: 15 Kişi

Etkinlik yeri: Sarkaç Cafe (Bayındır-2 Sok. No:62, Çankaya/ANKARA) 

Başvuru için: kkm@kaosgl.org’a telefonunuzu ve adınızı yazdığınız bir başvuru mali atmanız yeterli.

Katılım ücretsizdir.

Hasret Canan Tutuş Kimdir?

2002 yılında Ankara Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun oldu. Tiyatro Boyalı Kuş, Semaver Kumpanya, Tiyatro Yeniden ve Tiyatro Viya adlı pek çok tiyatro topluluğunda bulundu. Pek çok önemli eserin sahneleniş sürecinde oyuncu olarak yer alan oyuncu, insan hakları örgütlenmelerinde gönüllü olarak drama liderliği yaptı. Kaos GL Kadın Kadına Öykü Yarışması'nda jüri üyesi olarak yer alan Tutuş şimdilerde dizi oyunculuğu yapmaktadır.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam