15/02/2012 | Yazar: Kaos GL
Lezbiyen çift Kirsty Cox ve Anna Jones gey donör Nick Lacey’den alınan spermle 5 gün arayla çocuk sahibi oldu

Lezbiyen çift Kirsty Cox ve Anna Jones gey donör Nick Lacey’den alınan spermle 5 gün arayla çocuk sahibi oldu. İngiltere’nin Gloucester kentinde yaşayan evli çiftin şimdi Scarlett Marie ve Alfie adında iki çocukları var.
Çifte spermlerini veren ise gey arkadaşları Nick Lacey. 5 Kasım’da Scarlett Marie, ondan beş gün sonra ise Alfie doğmuş.

22 yaşındaki Kirsty: “2 harika bebeğimiz var ve bazı zamanlar bunun gerçekliğine inanmak için kendimizi cimcikliyoruz. Anna ve ben, çocuğumuz olmayabileceğini kabul ettik. Fakat şimdi biz bir aile olduk ve bunun gerçekleşmesinde katkısı olan Nick’e çok teşekkür ederiz. O, bize en inanılmaz hediyeyi vermiş oldu. “
24 yaşındaki kuaför Nick: “Bir eşcinsel erkek olarak biyolojik bir çocuğa sahip olma şansımın olmadığını düşünmüştüm, ama şimdi ikisinin yaratılmasına yardım ettim. İnsanlar bizim durumumuzun alışılmadık olduğunu düşünebilir… Fakat bebekler, onları delicesine sevecek 2 annesi ve 1 de babası olduğu için çok şanslılar.
Nick, bebekleri haftada bir ziyaret ediyor.
Anna ve Kirsty 2010 yılının haziran ayında evlenmiş. (mirror.co.uk den derleyen Kaos GL)
Etiketler: insan hakları, aile