07/04/2021 | Yazar: Kaos GL

Rağmen’in İstanbul Sözleşmesi’nden yola çıkılarak hazırlanan dördüncü sayısının telif geliri, tüm yazar ve çizerler tarafından Pembe Hayat LGBTİ+ Dayanışma Derneği’ne bağışlandı.

“Rağmen 4: İstanbul’a Söz” çıktı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

“Mutfaktan seslenenlerin, bir şans daha verenlerin, apartman boşluğunda bir araya gelenlerin, içinden konuşanların, geceleri evine hızlı adımlarla dönenlerin, evine dönerken arkasını kollayanların, evinde güvende hissetmeyenlerin, ses çıkaramayanların, ses çıkaranların, duyulmayanların, bangır bangır bağıranların, aynı apartman boşluğunun pencerelerinde sesine karşılık bulanların, sadece özgür yaşamak isteyenlerin, sadece yaşamak isteyenlerin, ölenlerin ve kalanların, hepsine rağmen asla yalnız yürümeyenlerin hikâyeleri… Bir kişi daha eksilmeyeceğiz. İstanbul'a söz!” (Tanıtım metninden)

Karakarga Yayınlarının daha önce “İlkler”, “Baba” ve “Ayrılık” temalarında çıkan kolektif kitap çalışması Rağmen’in dördüncü sayısı “İstanbul’a Söz!” temasında çıktı. İstanbul Sözleşmesi’nden yola çıkarak hazırlanan bu sayının telif geliri, tüm yazar ve çizerler tarafından Pembe Hayat LGBTİ+ Dayanışma Derneği’ne bağışlandı.

Kitaba katkı sağlayan yazar ve çizerler şöyle:

Fidan Ataselim, Zehra Çelenk, Funda Alp, Figen Şakacı, Ayça Güçlüten, Neslihan Önderoğlu, Deniz Özturhan, Defne Suman, Ayşen Şahin, Senem Timuroğlu, Pınar Eğilmez, Ayşe Dündar, Aslı Ilgın Kopuz, Dilara Gürcü, Ezgi Altıner, Selin Yeninci, Ezgi Örnek, Çağnam Erlamen, Birgül Sevinçli, Arzu Erkan Yüce, Cemran Öder, Şeyda Üzer, Seran Demiral, Ebrar Güldemler, Ebru Nisa Gündüz, Melis Acar ve Sinem Sal.

Kitaba buradan göz atabilirsiniz.


Etiketler: kültür sanat
nefret