11/08/2022 | Yazar: Kaos GL

Bilkent Üniversitesi Renkli Düşün Kulübü, Yürütme Kurulunda yer alacak yeni üyelerini bekliyor.

Renkli Düşün, Yürütme Kuruluna katılmaya çağırıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Bilkent Üniversitesi Resmi LGBTQİA+ Öğrenci Kulübü – Renkli Düşün; topluluğa dahil olmak, kulübün izlediği yolda söz sahibi olmak, fark yaratmak ve çorbada tuzundan fazlası olsun isteyen üyelerini Yürütme Kurulu üyesi olmaya davet ediyor.

Kulüp, Yürütme Kurulu görevlerini şöyle tanıtıyor:

“Etkinlik düzenleme süreçlerinde iş bölümüne katılmak, mümkün olduğunca yeni fikirler ortaya atmak, topluluğun huzurlu ve güvenli bir alan olarak devam etmesini sağlamak somut Yürütme Kurulu görevleri diyebiliriz. Hem zamanla hepimiz bir şeyler öğrendiğimiz, hem de gelişime her zaman yer olduğu için topluluğun daha iyi bir yolda ilerlemesine katkıda bulunacak fikirler, insanlar arıyoruz. Sorumluluk sahibi, iletişim becerileri gelişmiş ve değişim, güzellik yaratmaya motive olduğunuzu düşünüyorsanız aramıza katılmanızı çok isteriz!”

Okulun Yürütme Kurulu üyesi olma konusunda belirlemiş olduğu 2 kural var: 2.00 veya üzeri CGPA ve kişinin disiplin cezasının olmaması. Kulüp kendi açısından bunların dışında, bir önceki dönemlerde aktif üye olmuş olmayı veya en azından buna çabayı, kulübe aşinalığın yüksek olması bakımından büyük bir artı olacağını belirtiyor. Aynı zamanda “Çok yeni bile olsanız gerçek motivasyon ve çaba kendinize bir şans vermenize değer; belki de sayenizde gelecek dönemlerde gözümüz arkada kalmaz” diyor.

Aday olmak ve detaylı bilgi almak için Renkli Düşün’e buradan özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.


Etiketler: eğitim
İstihdam