14/04/2021 | Yazar: Kaos GL

BİZ Antalya LGBTİ+’nın “Salgın Döneminde Antalya’daki Yaşayan LGBTİ+’ların İhtiyaçlarının Belirlenmesi Çalışması” devam ediyor.

“Salgın Döneminde Antalya’daki Yaşayan LGBTİ+’ların İhtiyaçları” araştırması devam ediyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

BİZ Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği Araştırmaları Derneği’nin başlatmış olduğu “Salgın Döneminde Antalya’daki Yaşayan LGBTİ+’ların İhtiyaçlarının Belirlenmesi Çalışması” devam ediyor.

COVID-19 salgınında vaka sayılarının artmasıyla uygulanmaya başlanan güvenlik önlemleri gereğince birçok iş yeri geçici olarak kapanıyor, iş veren ve çalışanlar ekonomik olarak zarara uğruyor. Toplumun bir bölümü temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve yaşamlarını sürdürebilmek için doğrudan hükümetin ve yerel yönetimlerin desteğine ihtiyaç duyuyor.

BİZ Derneği, salgının Antalya’da yaşayan LGBTİ+’ların üzerindeki ekonomik ve psikolojik etkilerini araştırarak ihtiyaçlarının neler olduğunu belirlemek üzere başlatmış olduğu çalışmasına buradan katkıda bulunabilirsiniz. Dernek, elde edilen bulgular neticesinde çözüm üretmek adına işbirlikleri oluşturmayı ve psikolojik destek almak isteyen katılımcıları derneğimize yönlendirmeyi hedefliyor.


Etiketler: insan hakları, yaşam, sağlık
nefret