17/09/2020 | Yazar: Gözde Demirbilek

Deniz Akkaya’nın, Selin Ciğerci’nin eltisi diye tanıtarak bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığı iddiası üzerine ekranlar bir kez daha transfobi şölenine tanıklık etti.

“Sana ne? Sen kendi işine baksana!” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Deniz Akkaya, Uçankuş TV’de sunuculuğunu yaptığı Canlı Masa programında Selin Ciğerci’nin eltisi diye tanıtarak bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını iddia etti. Programa canlı bağlanan Ciğerci, iddianın doğru olmadığını “Şu an ne hamile olan birisi var ne taşıyıcı anne var. Ben sadece isteklerimi söyledim. Ha evlatlık alırım, istersem de öyle yaparım” diyerek ifade etti.

Akkaya, canlı yayın konuğu Ciğerci’ye “Yapamazsın öyle kafana göre yapamıyorsun işte. Marketten bisküvi almıyorsun, herkes annelik normlarına uygunsa çocuk sahibi olabilir” dedi. Ciğerci “Daha çocuğum olmadan böyle yorumlar yapıyorsunuz, ayıp” deyince Akkaya’nın “Selincim, senin çocuğun olamaz. Kanunlar izin vermiyor” demesi üzerine Ciğerci, Akkaya’ya “Sana ne? Sen kendi işine baksana!” diyerek cevap verdi.

Saldırı devam ediyor

Akkaya, bugün Instagram profilinde Ciğerci’nin geçmiş tarihli özel görüntülerini “Anne baba olmanın kaidelerini devlet net şekilde çizmiştir. Fuhuş da değil sadece, devlet der ki ‘Senin anne baba olmaya ehliyetin yok’ bu kadar basit” yazarak izinsiz olarak yayınladı ve Ciğerci’yi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na şikayet etmekle tehdit etti.

 


Etiketler: medya
İstihdam