28/07/2017 | Yazar: Kaos GL

Sancı Dergi Temmuz-Ağustos sayısı LGBTİ dosyası ile yayında.

Sancı Dergi’den LGBTİ dosyası Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sancı Dergi Temmuz-Ağustos sayısı LGBTİ dosyası ile yayında.

Yüz Çiçek Açsın Kültür Merkezi’nin yayınladığı Sancı Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi Ağustos-Eylül sayısı LGBTİ dosyası ile çıktı.

LGBTİ dosyasında; Yudit Namer, Uğur Ateşli, Yıldırım Şimşek, Şamil Yılmaz, Onur Kavalcı, Münire Çalışkan Tuğ, Hamza Celalettin Okumuş̧, Egem Atik, Tarık Şimşek, Muzaffer Oruçoğlu, Belma Fırat’ın yazıları ile Ekin Urcan‘ın çizimlerini bulabilirsiniz. Dosyada ayrıca İlker Bozkurt, Kemal Ördek, Şamil Yılmaz, Pelin Temur ve Sezen Keser söyleşisi yer alıyor.

Sancı’nın LGBTİ dosyasında "Mahlûkât", Mary Shelley'nin Frankenstein'ından mülhem, 13 sanatçının işlerinden dikilmiş edebî bir canavar; Gülkan Noir, Orfe, Gözde Üçok, Yağmur, Ufuk Ah, Belgin, Ulaş, Nayuk, Çağlar, Bade, Demhat, Emre Can, Oza’nın çalışmamaları yer alıyor.

Dosya dışında karikatür, kültür sanat ve politikaları yazıları

Dosya dışında derginin Yüz Çiçek isimli bölümünde, Adil Okay, Göksu Baykal, Eda Pınar, Bedriye Korkankorkmaz, Eyyüp Yıldırmış, Albert Einstein çevirisi ile Ganime Gülmez, Fırat Güllü ile yapılan röportaj, Asım Gönen, Hülya Soyşekerci, Esra Gültekin, Gizem Konur, Bade Osma Erbayav ile yapılan röportajı okuyabilir, Aşkın Ayrancıoğlu, Umut Ayrancıoğlu, Merve Yurtsever, Gülçin Çalışkan, E.Yaşar Babalık, Darsono, Mikhail Zlatkovsky, Vahit Akça’nın karikatürlerini görebilirsiniz.

LGBTİ dosyası ile yayınlanan Sancı Dergi’nin Temmuz-Ağustos sayısı öykü, şiir ve kültür sanat yazıları ile yayında. Dosya dışında, Tufan Bozkurt’un kaleme aldığı “Gelenekten Moderne Bir İtalyan Kasabası" başlıklı yazısı; Ahmet Akın, Arzu Karadağ, Devrim Gür, Akın Yanardağ, Kadir Sevinç, Janset Karavin, Sevdi Aycil, Özgür Laleoğlu, Tan Doğan, Cihan Ali Dede'nin şiirleri ve Erdem Özgül, İbrahim Halil Çelik, Erkan Bulut, Mehmet Çetin ve Hürriyet Demirhan'’n öyküleri yer alıyor.

Kaçırmayın.

 


Etiketler: kültür sanat
İstihdam