02/03/2017 | Yazar: Kaos GL

Pembe Hayat Kırmızı Şemsiye Seks İşçileri İnisiyatifi’nin düzenlediği, 3 Mart Dünya Seks İşçileri Günü etkinlikleri bu sene trans seks işçisi kadınları odağına alıyor.

Seks İşçileri Günü etkinlikleri bugün başlıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Pembe Hayat Kırmızı Şemsiye Seks İşçileri İnisiyatifi’nin düzenlediği, 3 Mart Dünya Seks İşçileri Günü  etkinlikleri bu sene trans seks işçisi kadınları odağına alıyor.

                      Leman Sevda Darıcıoğlu, "Kimler Geldi Kimler Geçti" Performansından

Pembe Hayat Kırmızı Şemsiye Seks İşçileri İnisiyatifi’nin her yıl düzenlediği 3 Mart Dünya Seks İşçileri Günü’nde bu yıl, trans seks işçilerinin yaşadığı sorunlara odaklanıyor. Ankara’da yaşayan ve seks işçiliği yapan birçok trans kadınla birlikte hazırlanan programda bugün trans kadınların yaşadığı şiddeti konu edinen panel, cinsel sağlık atölyesi ve Leman Sevda Darıcıoğlu’nun performansı yer alıyor.

Pembe Hayat LGBTT Dayanışma Derneği Ofisin’de saat 14’te başlayacak “Şiddet Sarmalında Trans Kadınlar” panelinin hemen ardından Cinsel Sağlık Atölyesi düzenleyecek.

Ayrıca bu akşam Haymatlos’ta Leman Sevda Darıcıoğlu’nun “Kimler Geldi Kimler Geçti” performansı izleyicilerini bekliyor olacak. “Kimler Geldi Kimler Geçti” performansının etkinlik sayfasına ulaşmak için burayı ziyaret edebilirsiniz.


Etiketler: insan hakları, çalışma hayatı
İstihdam