09/02/2017 | Yazar: Kaos GL

Sevgililer Günü bahane, Kaos GL dergisi şahane; maksat aşk olsun, meşk olsun! Sevdiğine Kaos GL dergisi abone etmeye ne dersin?

Sevgililer Günü’nde Kaos GL aboneliği hediye etsene! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sevgililer Günü bahane, Kaos GL dergisi şahane; maksat aşk olsun, meşk olsun! Sevdiğine Kaos GL dergisi abone etmeye ne dersin?

Bir 14 Şubat Sevgililer Günü daha kapıyı çalmaya hazırlanıyor. Sevgilisi olanlar sevgilisine; olmayanlar kolisine, görüştüğüne, muhallebi yediğine; “Seviştiğimiz, sevdiğimiz, sevildiğimiz her gün bize Sevgililer Günü” diyenler ise sevdiklerine hediye alma yarışına girdi.

Bu Sevgililer Günü’nde emek sömürüsü ile üretilen hediyeler, pırlantalar, çikolatalar almak yerine sevdiğine Kaos GL dergi aboneliği hediye etmeye ne dersin?

1’den 152’ye bütün sayıların PDF’leri!

“Senelik abone ücreti sadece 25 TL, senede 25 TL’yi nelere vermiyoruz ki, neden Kaos GL Dergisi’nden esirgeyelim” dediğinizi duyar gibi oluyoruz. 

Evet, bizce de bu derginin ayakta kalması için her birimizin yapabileceği bir şeyler var. Sizler de abone olabilir, dostlarınıza, sevdiklerinize abonelik hediye edebilirsiniz.

“Dergiye destek olmak, sevgilime hediye etmek istiyorum ama koşullarım uygun olmadığı için evime gelmesini istemiyorum” mu diyorsunuz, siz yine de abone olarak dergiye destek olabilir, bir üniversite kütüphanesine Kaos GL dergisinin ulaşmasını sağlayabilirsiniz…      

Dergiyi eve götüremem, yurtta saklayamam diyorsanız internet üzerinden bütün sayılarının PDF versiyonlarına elektronik abonelik www.kaosgldergi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Abone olmak için; Linkteki formu doldurabilir ya da, abone@kaosgl.org mail adresinden ya da 0 312 230 0358 /11 telefon numarasından bizlerle bağlantı kurabilirsin.

Sevgi de Kaos GL dergisi de paylaştıkça çoğalır!

Kaos GL yetmez KaosQ+ da gelsin!

“Kaos GL yetmez KaosQ+ hakemli akademik dergiyi de hediye etmek, sevgilimi bir kez değil iki kez sevindirmek istiyorum” diyorsan Kaos GL Dergi yıllık abonelik 25 lira, Kaos Q+ 30 lira. İkisine birden abone olmak ise sadece ve sadece 50 TL. Abone olmak için abone@kaosgl.org adresine mail atmak yeterli.

Abone olmayayım tek sayı hediye edeyim diyorsan da bu bağlantıda bulacağın kitabevlerini ziyaret edebilirsiniz. 


Etiketler: medya
İstihdam