04/08/2023 | Yazar: Kaos GL

Sex Education, 21 Eylül’de seyirciyle buluşacak dördüncü sezonuyla hayranlara veda edecek.

Sex Education’ın son sezonu yolda Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Netflix’in çığır açan dizisi Sex Education, son sezonu için 21 Eylül'de geri dönüyor.

“Moordale Lisesi’nin kapanmasının ardından, Otis ve Eric hayatlarındaki yeni bir zorlukla karşı karşıya: Cavendish Altıncı Form Koleji'nde ilk günlerini yaşıyorlar. Otis yeni kliniğini kurmaktan endişeli, Eric ise tekrar ezik olmayacaklarına dair dualar ediyor. İlerici olduklarını düşünen Moordale öğrencileri için, Cavendish bir kültür şoku yaşatıyor. Ortak bahçede günlük yoga yapılıyor, sürdürülebilirlik odaklı bir hava hakim ve nazik oldukları için popüler olan bir grup öğrenci var. Viv, kolejdeki öğrenci merkezli, rekabet olmayan yaklaşımdan tamamen şaşkına dönüyor, Jackson ise hala Cal'ı unutmakta zorlanıyor. Aimee yeni bir şeyler deniyor ve Adam ana akım eğitimin kendisi için olup olmadığı konusunda mücadele ediyor. ABD'de ise Maeve, prestijli Wallace Üniversitesi'nde, kült yazar Thomas Molloy’den ders alarak hayallerini yaşıyor. Otis ona özlem duyarken, evde yalnız çocuk ve kampüsteki tek terapist olmamanın tadını çıkarıyor.”

Dizide; Asa Butterfield, Otis Milburn olarak başrolde. Diğer yıldızlar arasında Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Mimi Keene, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Dua Saleh, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Jim Howick, Rakhee Thakrar ve Daniel Ings yer alıyor.

Emmy ödüllü aktör ve Schitt's Creek yıldızı Dan Levy, Thaddea Graham (Doctor Who), Lisa McGrillis (Somewhere Boy), Marie Reuther (Kamikaze), aktris ve model Jodie Turner Smith, komedyen Eshaan Akbar ve yeni oyuncular Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Reda Elazouar, Bella Maclean ve Imani Yahshua da son sezonun kadrosunda yer alıyor.

2019 yılında Netflix'te prömiyer yapan Sex Education, eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı. Dizi, 2022 yılında düzenlenen 50. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 3. sezon için En İyi Komedi Dizisi ödülünü kazandı.

Yaratıcı, baş yazar ve yürütücü yapımcı Laurie Nunn, hayranlara açık bir mektupta şunları yazdı:

“Sex Education dizisinden son derece gururluyuz ve her bölümü yaparken kalplerini koyan harika yazarlarımıza, oyuncu kadromuza ve ekibimize minnettarız. Son sezonu sizinle paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Dizi için yazarlar arasında Troy Hunter, Krishna Istha, Selina Lim, Ethan Harvey, Annalisa Dinnella, Bella Heesom ve Thara Popoola yer alıyor. Dominic Leclerc, Michelle Savill ve Alyssa McClelland yönetmen koltuğunda olacak.

Sex Education, yürütücü yapımcılığını Laurie Nunn, Jamie Campbell, Ben Taylor ve Clare Couchman üstleniyor.


Etiketler: medya, kültür sanat
İstihdam