21/09/2021 | Yazar: Kaos GL

Netflix’in sevilen gençlik dizisi Sex Education’ın üçüncü sezonu yayınlandı. 17 Eylül’de seyirciyle buluşan yeni sezonda hikaye kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor.

Sex Education üçüncü sezonla döndü Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İlk iki sezonuyla dünya çapında beğeni toplayan Netflix yapımı Sex Education’ın üçüncü sezonuna 17 Eylül’de yayınlandı.

Gençlik, cinsellik, homofobi, transfobi, cinsiyetçilik konularını gençlerin gözünden anlatan dizinin pandemi koşullarında çekilen yeni sezonu, 8 yeni bölümle izleyiciyle buluştu.

sex-education-ucuncu-sezonla-dondu-1

Bu sezonda, ikinci sezonun son bölümünde gerçekleşen müzikalin ardından adı gazetelerde “skandallarla” anılan okulun yeni müdürü yeni kurallarla geliyor. Cinsel sağlık ve üreme sağlığı müfredatını seks-negatif bir bakışla büyüme ve gelişime çeken yeni müdürün getirdiği okul üniforması zorunluluğuyla birlikte okullarda ikili cinsiyet sisteminine göre düzenlenen soyunma odaları ve tuvaletler de görünür hâle geliyor.

Moordale öğrencileri bu sezon okulda cinsel kimliklerinin tanınması için mücadele verirken ikili ilişkileri içinde yaşadıkları deneyimlerle kendilerini tanımaya devam ediyor. Dizi devam ederse dördüncü sezonun 2022 sonbaharında gelmesi bekleniyor.


Etiketler: medya, kültür sanat
nefret