24/03/2017 | Yazar: Kaos GL

‘Dünya Bitmiş, Şiir Sürüyor- Çevrimdışı İstanbul Uluslararası Şiir Festivali’ şiir, müzik, dans ve performanslarına sizleri bekliyor.

Şiir Sürüyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

“Dünya Bitmiş, Şiir Sürüyor- Çevrimdışı İstanbul Uluslararası Şiir Festivali” şiir, müzik, dans ve performanslarına sizleri bekliyor.

Mart 2016’da yayın hayatına başlayan Çevrimdışı İstanbul Edebiyat Dergisi; şiir, masal, müzik, dans ve DJ performanslarıyla dolu bir festival hazırladı.

İkinci sayısıyla “Queer: Ütopyaya Bir Adım” dosyasını hazırlayan, iki ayda bir yayınlanan derginin düzenlediği “Çevrimdışı İstanbul Uluslararası Şiir Festivali”  25 Mart Cumartesi akşamı gerçekleşecek, saat 20’de Beyoğlu DAM’da başlayacak.

“Dünya Bitmiş, Şiir Sürüyor” mottosuyla düzenlenen festivale, Almanya, İsveç, İsrail, Bulgaristan, Sırbistan ve Türkiye’den şairler katılacak. Achim Wagner, Adam Westman, Anat Zecharia, Anna Axfors, Anna Hallberg, Deniz Durukan, Gülce Başer, Jörgen Gassilewski, Kaan Koç, Liudmila Mindova, Mehmet Altun, Milan Dobricic, Pelin Özer, Şeref Bilsel, Tunca Çaylant, Yaprak Öz festivalin davetlilerinden.

Ayrıca festivalde, Bad-Poetry Performansı ile Mert Kamiller, Masal Performansı ile Nazlı Çevik Azazi, Dans Performansı ile Yıldız Güventürk, 'Afterparty' DJ Performansı ile Selahattin Yolgiden’i izlemek mümkün. Yeni şarkılarıyla “Teneke Trampet” grubu da DAM’da olacak.

Offline İstanbul Festivali “Dünya Bitmiş, Şiir Sürüyor” Efe Duyan, Gonca Özmen, Gökçenur Ç., Güray Yolukar, Kadir Aydemir, Selahattin Yolgiden ve Zerrin Çelebioğlu tarafından ve İsveç Arts Council, Goethe Institut, etc., isim-siz ve DAM'ın katkılarıyla gerçekleşecek.

Edebiyat, dans, müzik ve şiir sevenler 25 Mart Cumartesi akşamı saat 20’de, Beyoğlu DAM’da buluşuyor.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam