21/06/2017 | Yazar: Gözde Demirbilek

Kimilerinin ‘Shane saçı’ modasını başlatanı, kimilerinin ‘Keşke ben de Planet’te olsaydım’ı, kimilerinin ‘Hakikaten Jenny’i kim öldürdü?’sü The L Word ekibi geri dönüyor!

Sıkı tutunun: The L Word ekibi geri dönüyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kimilerinin “Shane saçı” modasını başlatanı, kimilerinin “Keşke ben de Planet’te olsaydım”ı, kimilerinin “Hakikaten Jenny’i kim öldürdü?”sü The L Word ekibi geri dönüyor!

2004 – 2009 yıllarında tüm dünyayı “lezbiyen drama” ile kasıp kavuran The L Word, “Shane saçı”, “eşcinsel brownie” gibi kavramları hayatımıza katmış; Planet’in lezbiyenleri, biseksüellerini, transları ve queerleriyle “Bir dizi, çeşitliliği ne kadar ortaya koyabilir?” sorusuna kabarık bir karakter yelpazesiyle cevap vermişti.

The L Word dizi ekibi oyuncuları yeniden bir araya geldiklerini duyurdu.

Kate Moennig’in attığı tweet ile dizi fanları #lwordreboot hashtagini TT listesine yükseltti. Tweete göre Jennifer Beals (Bette), Leisha Hailey (Alice), Sarah Shahi (Carmen), Laurel Holloman (Tina), Daniela Dea (Max) ve Erin Daniels (Dana) yapımın bir parçası olacak.

Ekipten Sarah Sarai de attığı tweetle geri dönüşü doğruladı.

Ardından Kate Moennig’in attığı “Yeniden başlama değil, yenide birleşme” tweeti akıllara “Yeni bir yapım mı?” sorusunu getirdi. Sevilen dizi ekibiyle ilgili gelişmeler büyük bir heyecanla bekleniyor.


Etiketler: medya
İstihdam