13/04/2020 | Yazar: Tanju Tariz

Sirkaftan Kısalar’da Nutella anlatıyor: Koli yaptığım daha doğrusu yapabildiğim zamanlarda olmazsa olmazım samimi biri olması. Öyle parada pulda yakışıklılıkta gözüm yok.

Sirkaftan Kısalar: Yaşar yuvada kuş gibi, sek sek sekerek Nutella! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Nutella’yı davet ettim. Biraz sorup soruşturdum aslında davet etmeden önce ayol herkes seviyor! Herkes seviyorsa benim sevmemem lazım neme lazım dedim. Sonra dayanamadım davet ettim. Bir sürü lubunya ile söyleşi yaptım en çok içimi eriten bu söyleşi oldu. Karantinada drag olmak! Annem ne kadar zor bir mesele… Halime şükrettim benim tek derdim Yıldız Tar’ın annesi olmak. Bir de drag olsaydım ne kadar zor olurdu? Ben böyle düşünürken Nutella, “ayol Yıldız gibi kızım olana kadar müebbet karantinada drag olurum daha iyi” dedi. (Dememiş olabilir ama ben öyle hissettim) Neyse size keyifli okumalar. Ha bu arada Kaosjel degrinin bir sonraki sayısında Nutella’yı efso göreceksiniz... Bekleyiniz. Bekleyene kadar bu söyleşiyi tekrar tekrar okuyunuz!

Bu arada ablam inceden inceye bana bir sürü madi koli attı. Onları sansürledim. Kız istersen sansürle mücadele üst lubun kuruluna başvur! Benden bu kadar!

Sirkafta kalmaktan mutlu musun?

Artık hayır. İlk başta yalnızlık sakinlik falan güzeldi de şimdi duvarlar üstüme üstüme geliyor ve üstüme gelmesini istediğim şeyler duvarlar değil:)

Bebekte bir yalıda yağız bir delikanlı ile yaşasaydım mutlu olurdum belki ama kesin orada da bir şey olurdu... Yalıdan vazgeçtim delikanlı yeterli şu an için diyecektim ki sosyal mesafe gerçeği altyazı geçti beynimde.

sirkaftan-kisalar-yasar-yuvada-kus-gibi-sek-sek-sekerek-nutella-1

En özlediğin 3 şey?

Kendimi en çok var edebildiğim yer, yatak demek isterdim ama no! Sahneyi çok özledim. Gerçekten insanlarla yakınlaşmayı sadece koli olarak da değil yan yana oturmayı bile özledim. Bir de halay çekmeyi. Ay cidden bu kadar elit bir queen halay çeker mi demeyin. Çeker valla bu da benim zaafım ahahhaha :)

Sirkafta çalışmak nasıl bir duygu?

Sosyal medyadan bir şeyleri devam ettirmeye çabalıyorum ama canlı sahnelerin yerini tutmuyor. Şu an ileri dönemlerde yapabileceğim şeyleri planlıyorum. Bu noktada verimli bir süreç geçirdiğimi düşünüyorum

Karantina öncesinde sirkafta çalışan arkadaşlardan destek aldın mı?

Onlar kim ki destek alayım ben? Bu devirde gerçek arkadaş mı var canim Tanjum? Hepsi yılann! Şaka bi yana insanlar nasıl evde çalışabiliyor anlamıyorum. Bir sürü dikkat dağıtacak şey var. Benim için desteğin de ötesinde zor bir şey ki işim Allahtan evde yapılabilecek bir iş değil ;)

Queen halay çeker mi? Sen sormayın deyince biz de sormamız gerektiğini düşündük. Tabii halay grup halinde yapılan bir performans, grup seks gibi. Tek başına evde yapamazsın. Ama sen evde halay çekiyorsun diye düşünüyorum?

Ay hem de nasıl çekiliyor! Hiç unutmuyorum bir kere tahtsahnede zorla blıbende açtırmıştım ve bir anda bütün queenler, misafirlerimiz halaya girmişti. Etrafımı bir inceledim, o an parıltılı makyajlar, kocaman aksesuarlar, renk renk peruklu insanlar hepsi halayda. Halay connected people falan

Evde halaydan ziyade göbek atıyorum iki üç gram zayıflarım diye sanırım işe yarıyor. Yaramasa da keyifli en azından.

Nutella karantina sonrasında yapacağın 3 şey! Köfte, süpet ve koli bunu az çok tahmin edebiliyoruz. Süpet ve koli yaparken Nutella’nın olmazsa olmaları nelerdir?

Köfte en çok sevdiğim aktivitelerden biri bu arada. Şanlıurfalı queen olmamla alakası var mı bilinmez süpet severim bolca da yapmaya özen gösteririm. 3 ayda 1 falan koli şansım hiç yok biliyor musun? Tanju herkes arkadaşım oluyor öyle bi enerjim varmış yahu sen yap yine arkadaş oluruz. Aa kör talih işte…

Koli yaptığım daha doğrusu yapabildiğim zamanlarda olmazsa olmazım samimi biri olması. Öyle parada pulda yakışıklılıkta gözüm yok.

Karantina öncesinde kür koli verdin mi hiç? Karantina sonrasında kür koli verdiğin bütün laçolara koli verecek misin?

Kür koli verdiğimi hatırlamıyorum. Açıkçası yaptığım bi şeyi tam yaparım fakat yapamadığım olmuştur. Dar bi kızım ben karantina sonrası verebilir miyim sanmıyorum. Çünkü bir bunu yaşadım o da baya uzakta şimdi.

Ankara’ya ne zaman geleceksin?

Ah Ankara’ya çok gelmek istiyorum. Hem arkadaşlarımı çok özledim hem de sahneye çok çıkmak istiyorum. Daha önce teklif geldi heyecanlandım fakat İzmir de ki sahnemle örtüştüğü için gelemedim. Artık koronadan sonra tekliflere açığım hayatım

Nutella bir şarkı olsaydı:

Nutella: En zor soru bu bence. Hani bazı şarkılar var ya yavaşlatınca hüzünlü hızlandırınca eğlenceli. Galiba o parçalar gibiyim. Böyle bi tane şarkı varmış Hababam Sınıfı jenerik hahaha ama bunu söylemek istemiyorum. Nükhet Duru’dan Mahmure olabilir. İlk performans şarkım bu arada.

Yastık dikerek diye laçolara gaz verdim diyorsun. Bacım senin de işin zor.


Etiketler: kültür sanat, yaşam, cinsellik
İstihdam