07/12/2020 | Yazar: Özge Gökpınar

17 Mayıs Derneği, 14 Aralık’ta çevrimiçi “Sosyal Hizmetler Bağlamında Yaşlı LGBTİ+'lar” toplantısı düzenliyor. Kayıt yaptırmak için: kirkindansonralubunya@17mayis.org

Sosyal hizmetler bağlamında yaşlı LGBTİ+’lar toplantısı 14 Aralık’ta! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

17 Mayıs Derneği’nin Yaşlı LGBTİ+’lar Projesi kapsamında 14 Aralık 2020 Pazartesi günü, 19:00-21:00 saatleri arasında Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşecek etkinliğe katılmak isteyenlerin kirkindansonralubunya@17mayis.org adresine e-mail göndermeleri bekleniyor. Zoom linki email üzerinden katılımcılarla paylaşılacak.

“Sosyal Hizmetler Bağlamında Yaşlı LGBTİ+'lar” toplantısı, Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü’nden Prof. Dr. Özlem Cankurtaran’ın moderatörlüğünde, Ted Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden Dr. Gülçin Con Wright ile Sosyal Hizmet Uzmanı Yusuf Adem Uzun’un konuşmalarıyla gerçekleşecek. Etkinlikte genel gerontoloji bağlamı ve yaşlılık sosyolojisi, yaş ve cinsel yönelim/cinsiyet kimliği kesişimleri, yaşlanmakta olan LGBTI+’ların sosyal hizmetlerin hak sahipleri tanımı noktasındaki çıkmazları, sosyal hizmet çalışmaları ve vaka örnekleri gibi konular mercek altına alınacak. Bu konularda, katılımcılar da deneyim ve izlenimlerini toplantıda paylaşabilecek ve birlikte değerlendirme imkanını bulabilecek.

17 Mayıs Derneği’nin yaşlılık çalışmaları alanında düzenlediği tüm online etkinliklerde olduğu gibi, bu etkinliğe katılmak için de her hangi bir yaş kısıtı yoktur. Toplantıya katılmak isteyenlerin kirkindansonralubunya@17mayis.org adresine e-mail göndermeleri yeterlidir.


Etiketler: insan hakları, sosyal hizmet
nefret