28/12/2021 | Yazar: Kaos GL

LGBTİ+’ları hedef göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmayan İçişleri Bakanı Soylu bu sefer de muhtarlar toplantısında mevzuyu LGBTİ+’lara getirdi.

Soylu’nun LGBTİ+ düşmanlığı bitmiyor: Bu sefer de muhtarlar toplantısında mevzu LGBTİ+’lar! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

LGBTİ+’ları sistematik olarak hedef gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu sefer de Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde, ‘Türkiye Muhtarları El Ele’ projesi kapsamında düzenlenen toplantıyı fırsat bildi.

LGBTİ+’ları hedef göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmayan Soylu muhtarlara seslenerek, “Bu sevda nereden çıkıyor” diye sordu. Kendi sorusunu kendisi yanıtlayan Soylu’nun LGBTİ+’ları hedef gösteren ifadeleri şöyle:

“Mahallenizde hangi anne baba, LGBT'nin bu ülkede yayılması, gelişmesi için size başvuruyor? Bir anne baba 'LGBT bu ülkede yayılsın? Bizim çocuklarımız bu işlerle daha çok ilgilensin.' diye bir tek kişi size başvurdu mu? Peki bu sevda nereden çıkıyor? Avrupa'dan ve Amerika'dan. Nasıl çıkıyor? Çok basit. Yurt dışında dernekler, vakıflar var bizatihi büyükelçilikleri var. Biz nasıl ayakta duruyoruz? Uyuşturucuyla saldırıyorlar ayakta duruyoruz. Terörle saldırıyorlar ayakta duruyoruz. Ekonomik olarak saldırıyorlar ayakta duruyoruz. Neden? Aile yapımız güçlü de onun için. Aile yapımız sarsılmıyor, ondan kalkınıyoruz. Zeminimizi oynak hale getirebilmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar ama başaramadılar”


Etiketler: insan hakları, yaşam, nefret suçları, kent hakkı, siyaset
İstihdam