03/04/2020 | Yazar: Kaos GL

Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği Psikolog Ağı, pandemi sürecinde ekonomik sıkıntı çeken LGBTİ+’lara kısa süreli ücretsiz psikolojik destek sağlayacak.

SPoD’dan LGBTİ+lar için ücretsiz psikolojik danışmanlık Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Çizim: Aslı Alpar

Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPoD), pandemi sürecinde ekonomik sıkıntı çeken, işsiz kalmış LGBTİ+’lar arasından psikolojik danışmanlığa ihtiyaç duyan kişiler için kısa süreli psikolojik destek sağladığını duyurdu.

SPoD Psikolog Ağı’nın yürüteceği psikolojik danışmanlık en fazla 8 görüşmeyi kapsayacak ve başvuran kişiler ücretsiz psikolojik danışmanlık alabilecek.

Görüşmelerin online yürütüleceğini belirten Dernek, “Kısıtlı bir sayıda kontenjanı olacak bu çalışma için başvuru sırası gözetilecektir. Kontenjan dolduğunda ve tekrar güncellendiğinde yine duyuru yapılacaktır” diyor.

Nasıl başvuracağım?

Başvuru yapabilmek için buraya tıklayarak formu doldurmanız gerekiyor. Formda vermiş olduğunuz iletişim bilgisi üzerinden SPoD’un psikologu size ulaşarak kısa bir ön görüşme yapıp hakkınızda bilgi edindikten sonra sizi ilgili danışmana yönlendirecek.

SPoD’un uzun süreli psikolojik destek çalışmaları devam etmektedir. Psikoterapi desteği isteyen kişiler başvuru yapmaya devam edebilirler, bu çalışmanın koşullarına buradan ulaşabilirsiniz.


Etiketler: insan hakları, sağlık, sağlık hakkı
İstihdam