06/01/2020 | Yazar: Kaos GL

Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPoD), LGBTİ+ Danışma Hattı’nın yeni gönüllülerine 1 ve 8 Şubat’ta eğitim verecek.

SPoD, Danışma Hattı eğitimine çağırıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPoD), LGBTİ+ Danışma Hattı’nın yeni gönüllüleri için beşinci eğitimi vermeye hazırlanıyor!

Nisan 2017 tarihi itibariyle cinsiyet kimliği ve cinsel yönelim odaklı sorular için doğru ve güvenilir bilgiyi aktarmak amacıyla hizmet veren Danışma Hattı, LGBTİ+’ların sosyal, psikolojik, hukuki ve siyasi sorunlarını azaltmayı amaçlıyor.

Danışma Hattı’nda gönüllü olmak isteyenler, buradaki başvuru formunu 17 Ocak Cuma, saat 17.00’a kadar doldurabilirler. Danışma Hattı gönüllüleri, resmi tatiller hariç olmak üzere hafta içi saat 12.00-18.00 saatleri arasında, ayda toplam 12 saat hat başında çalışacak.

Dernek, katılımcıların İstanbul’da yaşayanlar arasından seçileceğini ve ön elemeyi geçen adaylar 20-25 Ocak tarihleri arasında yüz yüze görüşmeye çağırılacağını belirtiyor. Eğitim, 1 ve 8 Şubat 2020 tarihlerinde SPoD Ofis’te gerçekleşecektir.

Başvurulara dair tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.


Etiketler: insan hakları, yaşam, sosyal hizmet
İstihdam