22/03/2022 | Yazar: Kaos GL

SPoD, iletişim faaliyetlerinde destek olacak yeni gönüllüler arıyor.

SPoD İletişim Ekibi yeni gönüllülerini arıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Haber: SPoD

2011’den bugüne gökkuşağının altında adil, eşit, özgür bir dünya hayaliyle Türkiye’deki LGBTİ+’ların cinsiyet kimliği ve cinsel yönelimlerine dair kendilerini baskı altında hissetmeyecekleri bir yaşam için gerekli sosyal politikaların üretilmesine katkı sunmayı amaçlayan ve bu doğrultuda faaliyetlerini sürdüren SPoD’un iletişim ekibi yeniden kuruluyor!

İletişim Ekibi nedir?

İletişim Koordinatörünün koordinasyonuyla gönüllülerden oluşan ekip, temel olarak derneğin iletişim süreçlerine katkı sağlayacak. Bu iletişim süreçleri, basın ve sosyal medya için içerik ve görsel oluşturulması, kampanya ve reklam çalışmaları, faaliyet ve basın bültenleri hazırlanması, basılı ve görsel malzemelerinin tasarım, uyarlama ve uygulaması, kurumsal kimlik çalışmalarının takip edilmesi, web sitesinin güncel tutulması, dernek içi iletişimi güçlendirecek faaliyetlerin oluşturulması ve dernek tanınırlığını artıracak çalışmalar yapılmasını kapsıyor.

Gönüllülük süreci nasıl işleyecek?

Son başvuru tarihi: 27 Mart 2022 saat 23.59
Ön görüşme tarihleri: 11-15 Nisan 2022, Zoom ile görüşme

Başvuranlara 1 Nisan 2022 gününe kadar olumlu veya olumsuz geri dönüşler yapılacak. Ön görüşme tarihleri başvuranın ve İletişim Koordinatörü’nün uygunluk tarihine göre yukarıda belirlenen tarihler arasından seçilecek.

Detaylı bilgi ve başvuru için buraya tıklayabilirsiniz.


Etiketler: insan hakları, medya
İstihdam