30/06/2021 | Yazar: Kaos GL

Onur Ayı’nın son gününde SPoD’dan iki etkinlik: “Normativiteye Karşı Bir Başınadan Bir Aradalığa” ve “Yeni Olmayan Bir Düzlem: Cinsel Yönelimi ve Cinsiyet Kimliğini Çocuklar Bağlamında Ele Almak

SPoD, Onur Ayı’nı iki etkinlikle bitiriyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politika Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPoD) Akademik Çalışmalar ve Sosyal Hizmet Birimleri, bugün (30 Haziran Çarşamba) dijital ortamda yapacağı iki etkinlik ile Onur Ayı’nı uğurluyor.

Normativiteye Karşı Bir Başınadan Bir Aradalığa

30 Haziran 2021, 16.00 (Zoom)

Akademisyen Beyza Ünal’ın konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte, sağlamlığın norm olarak görüldüğü bir düzende Ünal’ın yaşadıkları, bunun kendisini nasıl etkilediği ve sonrasında diğer sakat kişilerle yolunun kesişmeye başladığında kendisine ve topluma dair değişen algısı konuşulacak.

Etkinliğin moderatörlüğünü Akademik Çalışmalar Birim Sorumlusu Sevcan Tiftik üstlenecek.

Buradan kayıt olabilirsiniz.

“Yeni” Olmayan Bir Düzlem: Cinsel Yönelimi ve Cinsiyet Kimliğini Çocuklar Bağlamında Ele Almak

30 Haziran 2021, 20.00 (Zoom)

Sosyal Hizmet Uzmanı Burcu Yamaner’in konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte; ruh sağlığı meslek elemanlarının, çocukların cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği/ifadesi hakkındaki düşünceleri, tutumları ve varsayımları konuşulacak. LGBTİ+ çocukların maruz bırakıldığı baskı, ayrımcılık ve damgalamadan bahsedilecek ve özellikle sosyal hizmet uzmanlarının LGBTİ+ çocuklar için güvenli alan yaratmadaki rollerini tartışılacak.

Etkinliğin moderatörlüğünü Sosyal Hizmet Birim Sorumlusu Yunus Kara yürütecek.

Buradan kayıt olabilirsiniz.


Etiketler: yaşam, aile
İstihdam