24/02/2021 | Yazar: Kaos GL

SPoD, LGBTİ+’ların ruh sağlığı hizmetlerine ayrımcılığa uğramadan erişebilmesini ve güvenilir desteği almasını destekliyor.

SPoD Psikolog Ağı’ndan haberdar mısın? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politika Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPoD), LGBTİ+’ların ruh sağlığı hizmetlerine ayrımcılığa uğramadan erişebilmesini ve güvenilir desteği almasını destekliyor. Yarı gönüllü psikoterapistlerden oluşan psikolog ağını dernek şöyle anlatıyor:

“Psikolojik destek aradığını duyar gibiyiz… Aradığın desteği bulman için SPoD seninle. Ruh sağlığı hizmetlerine ayrımcılığa uğramadan erişebilmeni istiyoruz. Kendini rahatça ifade edebilir ve güvenli bir alanda olabilirsin. Yükün hafiflesin neşen bol olsun istiyoruz. Bu yüzden yarı gönüllü psikoterapistlerden oluşan SPoD Psikolog Ağı’mız var. Bu ağdan yararlanmak için yapman gereken tek şey web sitemizdeki ön yakıt formunu doldurmak. En geç 2 hatta içinde ön görüşmeye davet edileceksin. Üzerinde çalışmak istediğin konulara göre düzenli görüşmeler için uygun bir uzmana yönlendirileceksin. Güvenilir psikolojik destek senin hakkın. Daha fazla bilgi ve başvuru için bize ulaşabilirsin.”

SPoD Psikolog Ağı’ndan faydalanmak için buradan psikolojik destek başvurusu yapabilirsiniz.


Video Haber İkon  İlgili Video:


Etiketler: sosyal hizmet, sağlık
İstihdam