08/08/2018 | Yazar: Kaos GL

SPoD Queer Film Kulübü, “bütün yasakları yasaklayarak” geliyor.

SPoD Queer Film Kulübü kuruldu Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

SPoD Queer Film Kulübü, “bütün yasakları yasaklayarak” geliyor.

“Geliyorlar geliyorlar! Queer kısalar, uzunlar, ne kısa ne uzunlar, ne idüğü belirsizler ve aşık olduğumuz kült filmler, animasyonlar, pornolar, her yaştan ve her yerden, her sesten ve her iklimden, documentary’si mockumentary’si kurmacası, sınırları aşa aşa, bütün yasakları yasaklayarak geliyor.”

SPoD’un Mayıs ayında “Polyland” belgeseli ile başlayan film gösterimleri Haziran ayında DOCUMENTARIST işbirliğiyle “Sinema Sektöründe Sınırlar: LGBTİ Filmler Yönetmenleri Anlatıyor” forumu ile devam etti. Sinema etrafında bir araya gelebilmenin verdiği heyecan ile birkaç sinemasever SPoD gönüllüsü; daha düzenli, daha sürdürülebilir ve katılıma açık bir şekilde gelişip büyüyecek yeni bir oluşum kurmak için ilk adımları attı ve “Queer Film Kulübü” kuruldu.

“Benim bir fikrim var, nasıl çekeceğimi bilmiyorum”, “Aslında bir şeyler çektim ama kimseye göstermeye cesaret edemiyorum”, “Beni ve hikâyemi keşke birisi çekse!” diyorsanız, SPoD Film Kulübü hakkında bilgi almak için info@spod.org.tr ve gonullu@spod.org.tr adreslerine e-posta yollayabilirsiniz.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam