17/05/2022 | Yazar: Kaos GL

Cüneyt Yüce yürütücülüğünde ve Sevcan Tiftik kolaylaştırıcılığında ilerleyecek tartışmaların üçüncü oturumu, 26 Mayıs Perşembe akşamı 19.30’da gerçekleşecek.

SPoD Türkçe Edebiyata Queer(den) Bakış etkinliklerine devam ediyor: “Gölgeler Çekildiğinde” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Haber: SPoD

SPoD’un “Türkçe Edebiyata Queer(den) Bakış” başlıklı Edebiyat Tartışmaları serisinin üçüncü dönemi üçüncü oturumuyla devam ediyor.

Cüneyt Yüce yürütücülüğünde ve Sevcan Tiftik kolaylaştırıcılığında ilerleyecek tartışmaların üçüncü oturumu, 26 Mayıs Perşembe akşamı 19.30’da gerçekleşecek. Bu oturumda Cahide Birgül’ün ilk olarak 1998 yılında yayımlanan Gölgeler Çekildiğinde adlı romanı üzerine konuşulacak.

Etkinlik, hibrit olarak hem yüz yüze hem de çevrimiçi formatta gerçekleşecek. Tartışmalar temmuz sonuna kadar devam edecek. Daha sonraki oturumların tarihleri ve tartışılacak kitaplar ise şöyle:

30 Haziran 19:30-21:30 Haberci Çocuk Cinayetleri – Perihan Mağden
28 Temmuz 19:30-21:30 Birbirimize – Ahmet Tulgar

İstanbul’da yüz yüze yapılacak etkinlik, eş zamanlı olarak Zoom üzerinden mekâna gelemeyen veya şehir dışından katılımcılarla birlikte gerçekleşecek. Online katılım taleplerinde ise öncelik İstanbul dışındaki katılımcılara verilecektir.

SPoD’un edebiyat Tartışmaları, herkesin katılımına açık ve ücretsiz.

Etkinliğe başvuru ve detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam