09/06/2022 | Yazar: Gözde Demirbilek

Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği'nin “Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği ile İlgili Başvuruların Ele Alınması” başlıklı 6. Ruh Salığı Çalıştayı için başvurular açıldı. Başvurmak için son gün 12 Haziran.

SPoD’un 6. Ruh Sağlığı Çalıştayı başvuruya açıldı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nin (SPoD) ruh sağlığı alanında çalışan uzmanlara ve öğrencilere yönelik “Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği ile İlgili Başvuruların Ele Alınması” başlıklı 6. Ruh Sağlığı Çalıştayı başvuruya açıldı.

İki bölümden oluşacak ve 18-19 Haziran ve 2-3 Temmuz tarihlerinde Zoom platformunda, dijital ortamda gerçekleştirilecek çalışmaya 40 katılımcı kabul edilecek. Katılımcılara program sonunda katılım belgesi verileceği için programa her iki hafta sonu katılım şartı var.

Kimler katılabilir?

Psikiyatri uzmanları, psikiyatri asistanları, psikologlar, klinik psikoloji öğrencileri, çocuk psikiyatristleri, pedagoglar, PDR uzmanları; 6. Ruh Sağlığı Çalıştayına katılabilecek.

Katılım şartları neler?

Çalıştaya katılım ücretsiz. 12 Haziran Pazar gününe kadar “Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği ile İlgili Başvuruların Ele Alınması” başlıklı 6. Ruh Salığı Çalıştayına buradan başvurabilirsiniz. Formu eksiksiz doldurmak, CV ve kısa bir niyet mektubu; başvuru için yeterli. Başvuru formunu dolduran kişilerden katılımcı listesi içerisinde yer alacak olanlara e-posta ile olumlu geri dönüş yapılacak.

SPoD Ruh Sağlığı Uzmanları Ağı hakkında…

Çalıştayın tümüne katılan ve klinik deneyimi olan ruh sağlığı uzmanları dilerlerse SPoD Danışmanlık Ağı’na katılıp SPoD’un yönlendirdiği LGBTİ+’lara danışmanlık yaparak yine SPoD’un düzenleyeceği süpervizyon çalışmalarına katılabilirler. SPoD, ağa katılan uzmanların ücretsiz danışan yönlendirmesi için kota ayırmalarını bekliyor.


Etiketler: insan hakları, sağlık, sağlık hakkı
İstihdam