25/08/2009 | Yazar: KAOS GL

Son günlerde Tarkan'ın küme düşüşü konuşuluyor. Bu düşüşe en büyük örnek "Eurovision"a katılacak olması şeklinde gösteriliyor.

Tarkan'ı bitiren 3 neden Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Son günlerde Tarkan'ın küme düşüşü konuşuluyor. Bu düşüşe en büyük örnek "Eurovision"a katılacak olması şeklinde gösteriliyor. Gerçi daha Tarkan'ın ağzından "Evet katılıyorum" duyulmadı ama grafiğinde bir düşüş yaşandığı ortada. Sadece birkaç yıl evvel dünya starı olmaya oynayan ve buna en çok yaklaşan kişi şimdi Eurovision'la anılıyor. Herkes de yazıp çiziyor ama kimse nedenleriyle ilgilenmiyor. Buyurun ben size 'Tarkan neden düştü' yü üç madde ile özetleyeyim.
 
1-      Birikimi buraya kadar getirdi. Kendine yatırım yapmadı, ilerlemedi, gelişmedi. Aynı yerde saydı. Sahne şovu, kostümleri, dansı ve şarkıları bile tekrara düştü.
 
2-       Eşcinsellik iddiaları. Bu iddiaları yani kriz ortamını doğru yönetemedi. Ortaya çıkan fotoğraflardan ve iddialardan korktu. Korkusu geri çekilmesine, özgüvenini kaybetmesine neden oldu. Halk nezdinde güven kaybetti.

3-      Tüm yaşadığı korku ve gerilim dolu zamanlarda yanında kız arkadaşı Bilge vardı. Bilgeyle içe döndü. Kendine, Evde Playstation partileri, Antalya ' ya gidip el ele rafting yapmak, market alışverişini sevgilisiyle en halk tipi şekilde gerçekleştirmek gibi bir yaşam tarzı yarattı. Daha önce onlarca koruma ve minibüsle gezerken, hayatı star gibi yaşarken sade vatandaş Tarkan olmaya yöneldi. O dönem yakın çevresi "Ayrıl bu kızdan, kop bu halk tipi yaşamdan, kendini bitiriyorsun" uyarılarında bulundu. Ayrıldı ama geç oldu.
 
Tarkan sade vatandaş gibi yaşamak istedi ama öncesi ve sonrası göz önüne alındığında, üretim de durduğundan halk bunu düşüş olarak kabul etti.

Tuğçe Tatari

Etiketler: kültür sanat
nefret