03/10/2012 | Yazar: Kaos GL

‘Hong Kong’lu bir baba eşcinsel evliliği yapan kızını bu kararından döndürmek için kızıyla evlenecek erkeğe 63 milyon dolar vereceğini bildirdi’ Kaos GL’li Kadınlar: "27 Eylül tarihinde medyada yer alan bu haber bizler için tecavüzün meşrulaştırılmasıdır."

Tecavüzün Meşrulaştırılmasına Kaos GL’li Kadınlardan Tepki Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Son bir haftadır medyada yer alan “Hong Kong’lu bir baba eşcinsel evliliği yapan kızını bu kararından döndürmek için kızıyla evlenecek erkeğe 63 milyon dolar vereceğini bildirdi” haberine Kaos GL’li Kadınlar "bu tecavüzün meşrulaştırılmasıdır" diyerek tepki gösterdiler. 
 
Yapılan açıklama şöyle:
 
Hayatımızın her döneminde, her alanında karşımıza çıkan bu tehdit biz Eşcinsel Biseksüel Kadınlara uzak değil!
 
“Hong Kong’lu bir baba eşcinsel evliliği yapan kızını bu kararından döndürmek için kızıyla evlenecek erkeğe 63 milyon dolar vereceğini bildirdi”
 
27 Eylül tarihinde medyada yer alan bu haber bizler için tecavüzün meşrulaştırılmasıdır.
 
Medyada yer alan bu haber bizlere hayatımızın içerisinde, her gün sokakta, evde, okulda yönelimimiz nedeniyle yaşadıklarımızı hatırlatıyor.
 
Cinselliğini kiminle, nasıl yaşayacağına kendisi karar veren kadınlara ve kendince “kadınsı” gördüklerine “tecavüzü hak ettiklerini” söyleyen, adeta bunu bir “tedavi” yöntemi gibi gören sistem tecavüzcüleri sadece ailelerle değil devletin kurumlarıyla da meşrulaştırılıyor.
 
Bugün diyanete telefon açtığımızda bir “düzeltme” yöntemi olarak “evlenin-evlendirin geçer” cevabını alıyoruz.
 
Cinsel yönelimimize dair “Neden eşcinsel oldun?” sorusunun hemen yanında “Bir erkekle denedin mi?”, “Sen küçükken tacize uğramışsın, cinselliğini iyi bir erkekle yaşasan böyle olmazdın” cümlelerini sürekli duyuyoruz.
 
Aileleri tarafından yönelimi anlaşılır anlaşılmaz apar topar evlendirilen eşcinsel biseksüel kadınlar ailelerinin elleriyle tecavüze uğruyorlar!
 
“Lezbiyenler bizim gibi normal insanlar değiller. Eğer lezbiyenlere tecavüz etmeye çalışan birileri varsa onları takdir ederim. Çünkü bu onların bizler gibi düzgün olmasını sağlamak içindir”
 
Bu cümle Güney Afrikalı bir tecavüzcüye ait, malum Güney Afrika’da devlet eliyle cezalandırılmayarak desteklenen bu tecavüzcüler Dünya’nın her yerinde.
 
Sosyal paylaşım sitelerinde bu haberlerin altındaki “itinayla düzeltilir, tecavüzcüleri kötülemeyin adamların derdi seks değil, düzeltmek istiyorlar, sadece biraz tamir etmek istiyorlar gönüllü olarak” cümleleri, lezbiyenlerin tecavüzle nasıl “düzeltilip-düzeltilemeyeceği” konusundaki bu “engin” paylaşımları biz her gün duyuyoruz!
 
Biz biseksüel ve eşcinsel kadınlar, medya, aile, devlet eliyle meşrulaştırılan tecavüze karşı sesimizi yükseltiyoruz!
 
Kaos GL’li Kadınlar
 
 

Etiketler: kadın
İstihdam