03/06/2021 | Yazar: Gözde Demirbilek

Shane saçını unutanlara müjde: “The L Word: Generation Q” 2. sezon prömiyer tarihi belli oldu.

“The L Word: Generation Q” 2. sezon geliyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

2004 – 2009 yıllarında tüm dünyayı “lezbiyen drama” ile kasıp kavuran “The L Word”, “Shane saçı”, “eşcinsel brownie” gibi kavramları hayatımıza katmış; Planet’in müdavimleri izleyenleri LGBTİ+ karakter çeşitliği açısından geniş bir yelpazeyle karşılamıştı. Dizinin “The L Word: Generation Q” adıyla geri dönüşü, 2017’de duyurulmuş 2019 sonunda ise ilk sezonu ekranlara gelmişti.

The L Word: Generation Q’nun ikinci sezon prömiyer tarihi geçtiğimiz günlerde belli oldu. 6 Ağustos Cuma günü prömiyer yapacak olan dizi, izleyenlerin talepleri üzerine hafta hafta yayınlanacak; 11 Ekim Pazartesi tarihinde gerçekleşecek sezon finaline kadar ilk beş bölüm pazar geceleri son beş bölüm ise pazartesi geceleri izleyenle buluşacak.

Yeni sezonda bizi neler bekliyor?

Dizinin eski versiyonundan tanıdığımız ve yeni versiyonun ilk sezonunda Shane’e (Katherine Moennig) attığı doğum günü mesajıyla kendini hatırlatan Helena (Rachel Shelley), ikinci sezonda en az bir bölümde ekranlara gelecek. Rosie O'Donnell, Tina’nın nişanlısı Carrie karakterinde karşımıza çıkacak. Dizinin ikinci sezonunda ayrıca Carolina Gutierrez’i Marrisa, Donald Faison’u Tom karakterlerinde izleyeceğiz.

Bette’nin (Jennifer Beals) sanat dünyasına Alice’in (Leisha Hailey) yeni bir işle medya dünyasına döneceği 2. sezon fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.


Video Haber İkon  İlgili Video:


Etiketler: kültür sanat
İstihdam