20/09/2019 | Yazar: KAOS GL

Aralık ayını heyecanla bekleyen The L Word hayranları, “Generation Q” serisinin yeni fragmanı yayında!

The L Word: Generation Q’dan yeni fragman Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Aralık ayını heyecanla bekleyen The L Word hayranları, “Generation Q” serisinin yeni fragmanı yayında!

8 Aralık’ta yayınlanmaya başlayacak olan The L Word: Generation Q’nun “Love is Life” isimli fragmanı, resmi YouTube kanalından 16 saat önce yayınlandı. Yeni fragman bir gün dolmadan 11 bin izleyici tarafından oynatıldı.

Dizinin yeni sezonuna dahil olan eski isimler şöyle: Jennifer Beals (Bette), Katherine Moennig (Shane) ve Leisha Hailey (Alice). Arienne Mandi, Leo Sheng, Jacqueline Toboni, Rosanny Zayas, Sepideh Moafi ve Brian Michael Smith de dizinin yeni oyuncu kadrosunda.

Yeni fragmanı buradan izleyebilir, şuradan ise dizinin resmi YouTube kanalına göz atabilirsiniz.

Beklenen Aralık'a az kaldı!

2004 – 2009 yıllarında tüm dünyayı “lezbiyen drama” ile kasıp kavuran The L Word, “Shane saçı”, “eşcinsel brownie” gibi kavramları hayatımıza katmış; Planet’in lezbiyenleri, biseksüellerini, transları ve queerleriyle “Bir dizi, çeşitliliği ne kadar ortaya koyabilir?” sorusuna kabarık bir karakter yelpazesiyle cevap vermişti. The L Word dizi ekibi oyuncuları, 2017 yazında yeniden bir araya geldiklerini duyurmuştu.

Televizyon Eleştirmenleri Birliği (Television Critics Association) basın turunda konuşan Showtime sözcüsü Gary Levine, bu Şubat ayında dizinin 2019’un sonuna kadar prömiyer yapması planlanan sekiz bölümlük yeni bir sezonla döneceğini açıklamıştı.


Etiketler: medya
nefret