18/01/2011 | Yazar: KAOS GL

Sunumuna "Bu gece partileme ve ç

'Tom Cruise ve John Travolta Aslında Gey' Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Sunumuna "Bu gece partileme ve çok içme gecesi olacak" diye başlayan Gervais, bu sırada önündeki birasından bir yudum aldı ve "Ya da Charlie Sheen'e göre sadece kahvaltı" dedi.

Aday filmlerden 'The Tourist' ile ilgili bir espri yaptıktan sonra, "Aslında filmi görmedim. Ama zaten kim izledi ki?" diyerek filmin düşük gişesine gönderme yaptı.
 
Gervais, Angelina Jolie ve Johnny Depp'in başrolü paylaştıkları 'The Tourist' için "Kim izledi ki?" dedi.
 
'The Tourist'i filmleri aday gösteren Hollywood Foreign Press Association'ın (HFPA) seçmediğini söyleyen sunucu, üyelerin o anda filmin yıldızları Johnny Depp ve Angelina Jolie ile takıldıklarını ve hatta rüşvet aldıklarını iddia etti.
 
Gervais, John Travolta ve Tom Cruise hakkında konuşurken monoloğunun bu kısmı için avukatlara danıştığını söyledi.
 
"TOM CRUISE VE JOHN TRAVOLTA ASLINDA GEY"
'I Love You, Phillip Morris' filminde oynayan Jim Carrey ve Ewan McGregor için "Heteroseksüel gibi gözüken Scientology üyesi iki gey aktörün aksine, gerçek hayatta heteroseksüel olup filmde eşcinsel iki erkeği oynayan aktörler" diyerek John Travolta ve Tom Cruise'a da sataştı.

Bu sırada seyirciler içinde 'Oooooooo' sesleri yükselirken Alec Baldwin ve Robert De Niro'nun gülmekten gözlerinden yaşlar geliyordu. Gervais'in şakayla hakaret arasındaki esprilerinden geceyi düzenleyenler de nasibini aldı.
 
Geceye katılan konuklar "Ricky Gervais'in dili de dişleri kadar sivri" yorumunda bulundu.
 
HFPA başkanı Philip Berk'i sunması için Desperate Housewives yıldızı Eva Longoria'yı sahneye davet eden sunucu, "Bu hiçbir şey değil. Ben ona tuvaletini yaptırdım ve düşen dişini yerine koydum" dedi.
 
AYAKTA ALKIŞLAMANIZ İÇİN KANSER OLMAM MI GEREKİYORDU
Kanseri yeni atlatan tecrübeli aktör Michael Douglas da Gervais'in oklarından kaçamadı. Douglas'a ödül verirken herkes ayağa kalkınca seyirciye dönerek, "Ayakta alkışlamanız için kanser olmam mı gerekiyordu?" diye sordu.
 
Sunucunun şaka ile hakaret arasında gelip giden yorumları gece boyunca sürdü.
 
Ağır esprilerin son kurbanı Robert Downey Jr oldu. Gervais önce aktörün ünlü filmlerini saydı, ardındansa uyuşturucu yüzünden hapse girmesine gönderme yaparak "Siz onu daha çok Betty Ford Rehabilitasyon Kliniği ve Los Angeles Hapishanesi'nden tanırsınız" diyerek oyuncuyu utandırdı.


Etiketler: kültür sanat
nefret