18/01/2024 | Yazar: Kaos GL

Web sitesi kurmak, bilgi girişi yapmak, teyit etmek ya da bir şekilde Trans Anıt Sayaç’ta birlikte çalışmak için formu doldurun.

Trans Anıt Sayaç gönüllülerini arıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İstanbul Trans Onur Haftası, “Tetikleyici bir iş olduğu konusunda uyarı vermek isteriz, görüşürüz lubunya” diyerek Trans Anıt Sayaç için gönüllüler aradığını duyurdu:

“Bugüne dek trans ölümlerini, cinayetlerini, intiharlarını görünmez kılmak için her yöntemi denemiş devlet/toplum/aile üçgenine karşı yaşamlarımızı görünür kılmak, failin devlet olduğunu hatırlamak ve bizi yaşamdan alıkoyan her türlü iktidar formunu yeniden karşımıza alıp hesap sormak için bir web sitesi kuruyoruz. Arkadaşlarımızın anısına sahip çıkıyoruz. Bir kişi daha eksilmeye tahammülümüz yok!”

Web sitesi kurmak, bilgi girişi yapmak, doğruluk kontrolü yapmak veya bir şekilde Trans Anıt Sayaç için beraber çalışmak isterseniz buradan kaydolabilirsiniz. Çalışmaları kaydolanların davet edildiği çevrimiçi bir toplantıyla başlayacak Trans Anıt Sayaç’ın Twitter (X) sayfasını buradan takip edebilirsiniz.


Etiketler: insan hakları, medya, yaşam
İstihdam