03/05/2018 | Yazar: Kaos GL

Fotoğraf sanatçısı Ömer Tevfik Erten, “Trans Kimlikler” projesiyle 3. İstanbul Photobook Festivali’nde.

“Trans Kimlikler” maket kitabı 3. İstanbul Photobook Festivali’nde! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Fotoğraf sanatçısı Ömer Tevfik Erten, “Trans Kimlikler” projesiyle 3. İstanbul Photobook Festivali’nde.

Fotoğraf: Ömer Tevfik Erten'in 2015'te MamutArt'a seçilen çalışması

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen İstanbul Photobook Festivali 4-6 Mayıs’ta, Çağdaş fotoğrafın bağımsız dolaşım biçimini, yeni hikâye biçimleri ve taze bakışlarla keşfetmeye çağırıyor.

Uluslararası fotoğraf kitabı tasarımcıları, fotoğraf kitabı editörleri, kendi kitabını yayınlayan fotoğrafçılar ve yayınevi sahipleri katılacağı programa aynı zamanda festival davetlilerinin gerçekleştireceği fotoğraf kitabı atölyeleri, seminerler, sanatçı konuşmaları ve fotoğraf kitabı değerlendirmeleri olacak.

“Trans Kimlikler” maket kitapta!

Yarın Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde başlayacak festivalde fotoğraf sanatçısı Ömer Tevfik Erten’in “Trans Kimlikler” projesi de yer alacak.

Japon fotoğrafçı ve photobook tasarımcısı Kazuma Obara, Fotoğraf Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde maket kitap atölyesi düzenledi. Altı gün süren atölyede katılımcılar projelerini maket kitap olarak hazırladı. Katılımcılar arasında yer alan fotoğrafçı  Ömer Tevfik Erten’in atölye kapsamında hazırladığı “Trans Kimlikler” projesinden iki kitap 3. İstanbul Photobook Festivali’nde ziyarete açık olacak.

Ayrıntılı bilgi için festival programına buradan göz atabilirsiniz.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam