14/09/2011 | Yazar: Kaos GL

E. Ö. İstanbul’da iki kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırganlar boş bir araziye götürdükleri E. Ö.’nün parası ve değerli eşyalarını gasp ederek bıçakla yaraladılar.

Trans Seks İşçisi İstanbul’da Bıçaklı Saldırıya Uğradı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
E. Ö. İstanbul'da iki kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırganlar boş bir araziye götürdükleri trans seks işçisi E. Ö.’nün parası ve değerli eşyalarını gasp ederek bıçakla yaraladılar.
 
İstanbul Bahçelievler’de E. Ö. (29) iki kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırganlar boş bir araziye götürdükleri E. Ö.’nün parası ve değerli eşyalarını gasp ettiler ve bıçaklayarak boğazını kestiler.
 
Doğan Haber Ajansının aktardığı olayda saldırganlar “Biz senden para istiyoruz” diyerek E. Ö.'ye saldırdılar ve direnen E. Ö.’ü sırtından bıçakladılar.

Bıçaklı saldırıya uğrayan E. Ö. gaspa karşı direnince saldırganlar E. Ö.’nün boğazını kesti. Saldırganlar, E. Ö.’nün cep telefonunu, kredi kartını ve parasını alarak kaçtı. E. Ö., aldığı bıçak yaralarına rağmen yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki helikopter pistinin içinde bulunan güvenlik kulübesine kadar yürüyerek yardım istedi.

Güvenlik görevlilerinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansa bindirilen E. Ö., Şişli Etfal ve Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanelerinin acil servislerinin tadilatta, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin de acil servisinin dolu olmasının bildirilmesi üzerine Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan E. Ö.’nün hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. 

Etiketler: insan hakları, nefret suçları
İstihdam