22/02/2018 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL dergisi “Türcülük” dosya konusuyla raflarda.

Türcülük sayımıza göz attınız mı? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL dergisinin “Türcülük” dosya konulu 158. sayısında neler var?

Kaos GL dergisinin 158. sayısı “Türcülük” dosya konusuyla kitapçılarda. Kaos GL’nin “Türcülük” temasıyla çıkan Ocak-Şubat sayısı, türcülük ile heteroseksizmin işbirliğini, hayvan sömürüsünü meşrulaştıran argümanları, bilimin ve çeşitli düşünce sistemlerinin türler arasında aşılmaz ayrımlar olduğu iddiasını, zorunlu heteroseksüellik ile “zorunlu etoburluk” ilişkisini irdeliyor.

Derginin kapak ve umum bölümlerinde ise İris Ergül’ün eserlerine yer verildi.

Dergiye; online aboneler dergi web sitesinden ulaşabilir. Basılı halini edinmek isteyenler dergiyi kitapçılarda bulabilir.

Dergiye kimler yazdı?

Derginin dosya bölümüne, N. Ezgi Oral, Gülce Özen Gürkan, Ezgi Burgan, Aslı Alpar, İpek Yüksek, Gizem Ünveren, Kadim Fırat, Umut Erdem, Hilal Demir, Umut Güner, Rita ve Seyhan Arman yazıları ile katkıda bulundu.

Dosya dışında ise Nazlı Yıldırım, Rafet Koca, Ebru Burcu Yamaner, Tarık Şimşek, Murat Özbek ve Emrah Kırımsoy’un yazılarını okumak mümkün.

Gelecek sayı: Mizah

1994 yılından beri yayın hayatına devam eden Kaos GL dergisi Mart-Nisan 2018 sayısında “Mizah”a odaklanacak.

Kaos GL Dergi'ye basılı ya da internet üzerinden erişmek için abone olabilir ya da dağıtımını üstlenen Notabene yayınları ile iletişime geçebilirsiniz. 


Etiketler: medya
İstihdam