20/04/2020 | Yazar: Kaos GL

Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nin düzenlediği “Türkçe Edebiyata Queer(den) Bakış” edebiyat tartışmaları dijital ortamda devam ediyor.

“Türkçe Edebiyata Queer(den) Bakış” buluşmaları dijital ortamda Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPoD) edebiyat ve queer ilişkisini tartışmaya devam ediyor. 2018’de başlayan “Türkçe Edebiyata Queer(den) Bakış” başlıklı edebiyat tartışmaları serisinin bu dönem yürütücüleri Cüneyt Yüce ve Sevcan Tiftik.

Yeni Koronavirüs tedbiriyle buluşmalar dijital ortama taşındı. Dijital buluşmalarda, 7 Mayıs Perşembe günü 19:00-21:00 saatlerinde Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın “Ben Deli Miyim?” eseri ve 9 Haziran Salı günü 19:00-21:00 saatlerinde ise Bilge Karasu’nun “Kılavuz” eseri tartışılacak.

Nasıl kayıt olabiliriz?

Her etkinlik için ayrı kayıt gereken serilerin kontenjanı 15 kişiyle sınırlı. Bu sebeple katılımcılar kayıt sırası esas alınarak belirlenecek. Her buluşma öncesinde katılımcıların gelip gelmediği teyit edilerek, gelmeyenlerin yerine yedek olarak belirlenen sıradaki kişiler alınacak. 

Kayıt için atolye@spod.org.tr adresine, konu başlığında “Edebiyat Tartışmaları” yazan bir e-posta göndermeniz gerekiyor. Şu an sadece 7 Mayıs'ta gerçekleşecek olan buluşma başvuruya açık.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam