15/07/2022 | Yazar: Kaos GL

SPoD’un “Türkçe Edebiyata Queer(den) Bakış” başlıklı Edebiyat Tartışmaları üçüncü döneminin son oturumuyla devam ediyor.

Türkçe Edebiyata Queer(den) Bakış üçüncü dönemi “Birbirimize” ile son buluyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

SPoD’un Cüneyt Yüce yürütücülüğünde ve Sevcan Tiftik kolaylaştırıcılığında ilerleyen “Türkçe Edebiyata Queer(den) Bakış” başlıklı Edebiyat Tartışmaları’nın beşinci oturumu, 28 Temmuz Perşembe akşamı 19.30’da gerçekleşecek. Bu oturumda katılımcılar Ahmet Tulgar’ın “Birbirimize” öykü kitabı kapsamında bir araya gelecek. Etkinlik, hibrit olarak hem yüz yüze hem de çevrimiçi formatta gerçekleşecek.

İstanbul’da yüz yüze yapılacak etkinlik, eş zamanlı olarak Zoom üzerinden mekâna gelemeyen veya şehir dışından katılımcılarla birlikte gerçekleşecek. Her etkinlik öncesinde kayıtlı katılımcılara link ve mekân adresi iletilecek. Buluşmaların kontenjanı yüz yüze 15, çevrimiçi 15 olmak üzere 30 kişiyle sınırlı olduğu belirtiliyor. Katılımcılar kayıt sırası esas alınarak belirlenecek. Her buluşma öncesinde katılımcıların gelip gelmediği teyit edilerek, gelmeyenlerin yerine yedek olarak belirlenen sıradaki kişiler alınacak. Online katılım taleplerinde ise öncelik İstanbul dışındaki katılımcılara verilecek.

Etkinliğe katılmak için linkteki formu doldurmanız yeterli. Daha sonra, talep sırasına göre katılımcılara etkinlik mekânına dair ayrıntılı bilgi ve Zoom linki iletilecek.

SPoD, sonbahar döneminden itibaren Türkçe Edebiyata Queer(den) Bakış etkinliklerine kayıt tarihlerini kaçırmamak için derneğin sosyal medya hesaplarını takip etmenizi öneriyor.

Edebiyat Tartışmaları, herkesin katılımına açık ve ücretsiz. Katılımcıların tartışmalara seçili kitabı okuyarak gelmesi bekleniyor. Ek okuma metinleri katılımcılarla paylaşılacak.

Etkinlik başvuru formunu doldurmak için tıklayın.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam