23/09/2018 | Yazar: Gözde Demirbilek

23 Eylül Biseksüel Görünürlük Günü için Twitter’da ufak bir gezintiye çıktık ve içinde “biseksüeller” geçen tweetleri inceledik. Buyrun!

Twitter’da minik bir gezinti: Kim bu biseksüeller? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

23 Eylül Biseksüel Görünürlük Günü için Twitter’da ufak bir gezintiye çıktık ve içinde “biseksüeller” geçen tweetleri inceledik. Buyrun!

23 Eylül Dünya Biseksüel Görünürlük Günü kutlu olsun! Günün anlam ve önemine binaen sosyal medya devlerinden Twitter’da ufak bir gezintiye çıktık. İçinde “biseksüeller” kelimesi geçen tweetleri aradık ve “Neymiş bu biseksüeller?” dedirtecek bifobik tweetleri sizin için derledik.

Biseksüeller “aslında”  heteroseksüel değillerdir.

Peki bundan şeyin haberi var mı, şeyin... Biseksüellerin?

Biseksüellerden hoşlanmanın nesi aşırı can sıkıcı olabilir?

Monoseksist klişelerden beslenen ön yargılar varlığını sürdürmeye devam ediyor.

Bu tespitin kaynağını biz de merak ediyoruz.

Ünlü olamamış bir biseksüel sloganı vardır: Yarı gey yarı hetero değiliz, BİSEKSÜELİZ BİSEKSÜEL. 

 

Dikkat dikkat: Sevgilinizin sizin “yerinize” erkeklerle yatmasınınn ne gizlilikle ne biseksüellikle alakası yoktur. Bifobinize kılıf aramayınız.

Biseksüellerin varlığının kabulü için teşekkürler ama can alıcı kısmını sona saklamanız niyetinizi açıkça ortaya koymuş diyebiliriz.

Biseksüel olduğu için devlet tarafından maaşa bağlananlar, çıkın ortaya, kimsiniz?

Gezintimizin sonuna bu nadide tweet ile geldik. Efendim, kimsenin cinsel yönelimi sizin ölçüp tartacağınız, gerçek mi değil mi söz sahibi olduğunuz bir şey değil. 

Biz sizin için taze yayınımız “Bi+seksüeller Burada!”yı öneriyoruz. Okuyun, içiniz açılır. Bifobisiz yarınlar dileğiyle, 23 Eylül Biseksüel Görünürlük Günü yeniden kutlu olsun!


Etiketler: medya
İstihdam