23/10/2023 | Yazar: Kaos GL

ÜniKuir, 7 ay sürecek LGBTİ+ Hakları Hukuku Programı ile stajyer avukatlar ve 4. sınıfta okuyan hukuk öğrencilerinin LGBTİ+ hakları hukukuna ilişkin kapasitelerini güçlendirmeyi hedefliyor.

ÜniKuir LGBTİ+ Hakları Hukuku Programı başvurularını bekliyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

ÜniKuir Derneği, yedi ay sürecek LGBTİ+ Hakları Hukuku Programı etkinliklerini duyurdu. 5 Kasım 2023’te başlayarak Mayıs 2024'e kadar sürecek olan programda her ay çevirim içi olarak iki ya da üç buluşma düzenlenecek.

ÜniKuir LGBTİ+ Hakları Hukuku Programı, Avukat Mahmut Şeren ve Avukat S. Duygu Çildoğan’ın kolaylaştırıcılığında yürütülecek bu etkinlik dizisiyle kısa süre sonra hukuk pratiği içerisinde yer alacak stajyer avukatların ve 4. sınıfta okuyan hukuk öğrencilerinin LGBTİ+ hakları hukukuna ilişkin kapasitelerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Programa 31 Ekim saat 23:59’a kadar buradan kaydolabilirsiniz.

Başvuran kişilerin, eğitimler ve ödevlerden oluşacak programın yüzde 80'ine katılım göstermesi bekleniyor, ÜniKuir katılımla ilgili rica ediyor:

“Lütfen başvururken bazı buluşmaların vize ve final haftalarına denk gelebileceğini göz önünde bulundurun. Program takviminin kapsamlı izlencesi daha sonra katılımcılarla paylaşılacak. Katılım için başvuru formunu doldurmayı unutmayın.”


Etiketler: insan hakları, eğitim
İstihdam