22/04/2021 | Yazar: Kaos GL

ÜniKuir Derneği’nden iş ilanı: Proje Koordinatörü

ÜniKuir proje koordinatörü arıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

ÜniKuir Derneği “Proje Koordinatörü” olarak tam zamanlı istihdam edilecek çalışan arıyor. Son başvuru tarihi 28 Nisan 12:00, başvurular için info@unikuir.org adresine mail atmak gerekiyor.

Dernek yayınladığı ilanda aranan görev ve sorumlulukları şöyle sıralıyor:

“Proje koordinatörü projeyle alakalı dernekteki ilgili kişiler ve diğer paydaşlarla koordinasyon içerisinde çalışmaktan, projeyi gerekli yerlerde temsil etmekten sorumlu olacaktır.

Proje kapsamında haftalık/aylık/yıllık planlar ve ilerleyişi takip etmekle ve projeyle alakalı iç raporlar yazmak, bunu dernekte ilgili kişilere bildirmekle sorumlu olacaktır.

Projenin finansal işlerinde takip yapmak, alımlar için gereken araştırmaları yapmak ve çıktıları ilgili kişiye sunmakla, proje bütçesiyle ilgili gelişmeleri dernek yetkililerine ve hibe sağlayıcısına raporlaştırmak sorumlu olacaktır.

Projenin ilgili kısımlarında üniversite lgbti+ toplulukları, sivil toplum kuruluşları, insan hakları temelli kuruluşlarla iletişim içerisinde olmakla sorumlu olacaktır.

Proje gereği oluşturulacak gruplar ve ağlarda işleyişi sağlamak, geliştirmekle, projeyle ilgili grupları ilgilendiren gelişmeleri iletmekle sorumlu olacaktır.

Proje gereği düzenlenecek etkinlik, atölye, toplantı vb. organizasyonları düzenlemek; organizasyonların tanıtım faaliyeti göstermek; etkinliklerle alakalı geri bildirimlerin alınması ve raporlanmasından sorumlu olacaktır.

Projeyle alakalı tanıtım, duyuru vb. içeriklerin oluşturulmasına destek olmakla; dernekteki ilgili kişiyle çalışmakla sorumlu olacaktır.

Dernek içinde yapılan kapasite geliştirme etkinliklerine, hedef - strateji toplantılarına katılmaktan sorumlu olacaktır.”

İlanın detaylarına ÜniKuir’in sitesinden ulaşabilirsiniz.


Etiketler: insan hakları, çalışma hayatı
İstihdam