03/04/2017 | Yazar: Kaos GL

Eşcinsel ya da biseksüel başrol oyuncusu yok. Kariyerimin mahvolmasından korkuyordum.

Walking Dead yıldızı açıldı: Kendiniz olmaktan onur duyun Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Açılırsa kariyerinin kötüye gitmesinden endişelenen The Walking Dead yıldızı Daniel Newman: Eşcinsel ya da biseksüel başrol oyuncusu yok. Kariyerimin mahvolmasından korkuyordum.

The Vampire Diaries ve Sex and the City gibi yapımlarda da rol alan The Walking Dead yıldızı Daniel Newman sosyal medyadan yayınladığı dokunaklı bir video ile açıldı.

Evsiz LGBTİ gençler için bir sığınakta gönüllü olarak çalışan Newman sığınakta kalan gençlerden birinin kendisine, “çok fazla insana ulaşabilecekken neden açık olmadığını” sorması üzerine Newman açılmaya karar verdi:

“Karnıma yumruk yemiş gibi oldum. Sanki biri içimdeki bütün havayı boşaltmış gibi hissettim bu soruyla. Bugün, bu zamanda görünür olmanın ne kadar önemli olduğunu fark ettim.”

“Sizi seviyorum. Kendiniz olmaktan onur duyun”

Ardından Newman bir tweet attı. Tweetinde #OUTandPROUD ve #LGBT hashtaglerini kullanan Newman, “Sizi seviyorum. Kendiniz olmaktan onur duyun” dedi.

Newman kariyeri için uzunca süre kimliğini sakladığını da söyledi:

“Ben bir oyuncuyum. Bütün dünya ve film endüstrisi bana ‘Walking Dead’tesin, açılamazdın. Medyada yer alamazsın. Elde etmek için bütün hayatını harcadığın her şeyi kaybedebilirsin. Eşcinsel ya da biseksüel başrol oyuncusu yok. Kariyerin mahvolacak’ diyordu.”

Newman sözlerine, “Kariyerime ne olursa olsun sizlerle birlikteyim millet” diye devam etti.


Etiketler: medya
İstihdam