08/08/2023 | Yazar: Kaos GL

“Yetiştirilme şeklim ve günümüz dünyasında yaşamaktan dolayı bunu her zaman bir kenara ittim çünkü bu korkutucu bir durumdu.”

Wayne Brady açıldı: Panseksüelim Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Komedyen ve 'Let’s Make a Deal' programı sunucusu Wayne Brady açıldı. Kendi gerçek benliğini yaşamaya karar veren Brady, People dergisinde yayınlanan röportajda panseksüel olduğunu açıkladı.

51 yaşındaki Brady, “Herkesi eşit şekilde seviyorum ve buna artık kendim de dahilim” dedi. Wayne, panseksüel olduğunu ilk olarak eski eşi Mandie Taketa’ya açıklamış. Taketa dergiye şunları söyledi: “Sadece 'Harika' dedim. Açılmanın onun daha mutlu olmasına yardımcı olacağını biliyordum.”

Brady, kendi pansekselliğine dair şöyle dedi:

“Herkesten hoşlanabilmek demek. Ve en azından şu an için benim için uygun yer burası. Pan kelimesini aldım ve bu sadece fiziksel olarak bu insanlardan veya tiplerden herhangi birinden hoşlanabileceğim anlamına gelmiyor.”

“Her zaman bir kenara ittim”

Brady röportajda kişisel yolculuğunu paylaşıyor, 2014 yılında Robin Williams'ın ölümünün etkisiyle başlayarak kendisiyle yüzleşmeye ve kendini sevmeyi öğrenmeye kadar uzanan bir hikaye anlatıyor.

Brady, erkeklere ilgi duyduğunu ancak hiçbir zaman bir erkekle çıkmadığını açıkladı.

“Gerçekten dürüst olalım: Hayatımda belirli erkeklere de ilgi duydum, ancak yetiştirilme şeklim ve günümüz dünyasında yaşamaktan dolayı bunu her zaman bir kenara ittim çünkü bu korkutucu bir durumdu."

Şu an için, "en Wayne Brady olabileceği" biri olmaya çalışıyor. “Ya da aslında en olup olamayacağımı bilmiyorum. Hala bir araya geliyorum” diye paylaşıyor Brady.

“Tek başıma yaşıyorum, ancak şu an biriyle olmakla ilgili değilim. Hâlâ yapmam gereken işlerim var. Ardından, Wayne olarak bekar, açık fikirli bir panseksüel olarak bir karar verebilirim ve diğer insanlara özgürce ve açık bir şekilde yaklaşabilirim.”


Etiketler: medya, kültür sanat, yaşam, cinsellik, dünyadan
İstihdam