25/10/2021 | Yazar: Kaos GL

Dr. Vanessa Dominguez’le “LGBTQ+ Gençleri Okul Ortamında Desteklemek için En İyi Uygulamalar” webinarı 28 Ekim’de. Kayıt yaptırmayı unutmayın!

Webinar: LGBTQ+ Gençleri Okul Ortamında Desteklemek için En İyi Uygulamalar Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL'nin Eşit Haklar İçin Savunuculuğu Güçlendirme Projesi kapsamında ruh sağlığı alanında gerçekleştirdiği etkinlik serisinin yeni konuğu Dr. Vanessa Dominguez.

28 Ekim Perşembe günü saat 20:00'da gerçekleşecek etkinlikte Dominguez “danışmanlar ve eğitimciler, okul ortamında LGBTQ+ gençlerin esenliğini ve insan haklarını gözeten bir yaklaşımı nasıl geliştirebilirler”, “LGBTQ+ gençlere nasıl davranılmalı, nasıl davranılmamalı” sorularına yanıtlar verecek.

Etkinliğe kayıt yaptırmak için tıklayın.

Dr. Vanessa Dominguez hakkında

Dr. Vanessa Dominguez, Danışma ve İnsani Hizmetler, Toplum Esenliği ve Destek Kliniğinde Klinik Doktor olarak hizmet vermektedir. Ayrıca, Old Dominion Üniversitesi'nde Klinik Doçent Doktor olarak görev yapmaktadır. Ana klinik ve araştırmaya dayalı ilgi alanları yeterli hizmet alamayan topluluklarda, özellikle de LGBTQ+ toplumunda bireysel ve ilişkisel istikrar, trans akıl sağlığı, travamaya yönelik farkındalık ve stres azaltma yaklaşımları, sağlık tedavisinde sosyal belirleyicilerin etkisi, danışmanların ve diğer meslek uzmanların özellikle Entegre Davranışsal Sağlık alanında eğitimi yer alır.

Etik olarak çeşitlilik gösteren düşük gelirli çiftlerin ilişkileri ilgili eğitimlerin verimliliğini analiz eden ve federal hükümet tarafından desteklenen araştırmalarda görev yapmıştır. Kariyerini güvenli, tatmin edici ve sağlıklı ilişkiler konusuna adamıştır. Dr. Dominguez yüksek lisansını Çiftler, Evlilik, Aile Terapisi ve Mental Danışmanlık alanında Central Florida Üniversitesinde ve doktorasını Danışmanlık alanında Old Dominion Üniversitesinde yapmıştır. Florida'da lisanslı Aile ve Evlilik Danışmanı olarak da çalışmaktadır.

* Bu etkinlik, Avrupa Birliği'nin mali desteği ile hazırlanmıştır. İçeriğin sorumluluğu tamamıyla KAOS GL’ye aittir ve AB’nin görüşlerini yansıtmamaktadır.

lgbti-esitligi-icin-kat-edilecek-cok-mesafe-var-yayini-turkcede-1


Etiketler: insan hakları, yaşam, eğitim
İstihdam