27/07/2018 | Yazar: Gözde Demirbilek

Akın Köse’nin gey olarak açıldıktan sonra babasıyla iletişiminin yıllar içinde nasıl değiştiğini anlattığı tweet büyük ilgi gördü.

“Yalnız başladım ama yanlış değilim” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Akın Köse’nin gey olarak açıldıktan sonra babasıyla iletişiminin yıllar içinde nasıl değiştiğini anlattığı tweet büyük ilgi gördü.

Twitter kullanıcısı Akın Köse’nin eşcinsel bir erkek olarak açıldıktan sonra babasıyla kurduğu iletişimdeki değişimi, son günlerde babasından gelen mesajı yayınlayarak paylaştığı tweet büyük ilgi gördü.

“Kırdığım her kelimem ve davranışım için affet”

Köse’nin “Bundan beş yıl önce Ankara’ya kendi başıma sıfırdan taşındığım zaman eşcinsel bir erkek olarak babam tarafından reddedilmiştim. Yıllarca hayatımı babama ispat ederek yaşamaya çalıştım. Bugün şu sözleri duymak benim için gurur verici. Yalnız başladım ama yanlış değilim” açıklamasıyla paylaştığı mesaj ise şöyle:

“Sana seneler önce hayal kırıklığısın senden bir bok olmaz demiştim ya... Bu kadar erken hayatın yükünü omuzlarında taşıdığın ve bunların altından zor da olsa kalktığın için yufka yüreğin ve temiz kişiliğin için ve daha bir sürü güzel meziyetlerin için gurur kaynağısın. Evladım olduğun için rabbime minnettarım seni seviyorum kötüden yanlıştan uzak dikkatli yaşa ilk göz ağrım. Seni geçmişte kırdığım her kelimem her davranışım için beni affet hepiniz ayrı ayrı kalbim, sevgim, yaşama sebebimsiniz.”

Köse’nin babasının mesajını paylaştığı tweet 10 binin üzerinde kullanıcı tarafından beğenilirken bine yakın hesap tarafından yeniden paylaşıldı.

Tweet diğer kullanıcılar tarafından “Hiç tanımadığım hâlde çok mutlu oldum”, “Gün içinde okuduğum en güzel tweetti”, “Okuduktan sonra gözlerim doldu” ve “Ben hayata bu kadar güçlü olup nefrete kapılmayıp kendini sevdiğin ve kendini değiştirmeye çalışmadığın için çok gurur duydum senin adına, babanla aynı fikirde olduğumuza sevindim” cevaplarıyla karşılandı.


Etiketler: insan hakları, aile
İstihdam