27/11/2014 | Yazar: Kaos GL

Yeni yılda Kaos GL ve KaosQ+ dergilerine abone olun, mutlu olun!

Yeni yıla Kaos GL külliyatı ile girin! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Yeni yılda Kaos GL ve KaosQ+ dergilerine abone olun, mutlu olun!
 
Kaos GL Dergisi ve KaosQ+ Dergileri güçlerini birleştiriliyor. Bugünden itibaren abone olan herkese Kaos GL Dergisi 2014 sayıları, Kaos GL Derneği yayınlarından seçeceğiniz 3 yayın ve Kaos Q Dergisi aboneliği 40 TL! Yeni yılda hayatımızda yeni ve güzel bir şeyler olsun diyorsanız Kaos GL ve KaosQ+ dergilerine abone olun, mutlu olun!
 
Malum, Kaos GL Dergisi 20 yaşında çıtı pıtı bir lubunya artık! Eşcinsellerin kurtuluşu heteroseksüelleri de özgürleştirecektir şiarıyla 20 yılı önce yayın hayatına başlayan Kaos GL Dergisi, lezbiyen, gey, biseksüel ve transların emekleriyle bugünlere geldi!
 
Kaos GL ve KaosQ dergilerine isterseniz elektronik abone olabilirsiniz. Kaos GL Dergisi’nin 20 yıllık arşivine de elektronik şifrenizle erişebilirsiniz.
 
“Dergiye destek olmak istiyorum ama koşullarım uygun olmadığı için evime gelmesini istemiyorum” mu diyorsunuz, siz yine abone olarak dergiye destek olabilir, bir üniversite kütüphanesine Kaos GL dergisinin ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
 
Abone olmak için; abone@kaosgl.org mail adreslerinden veyahut 0 312 230 0358 telefon numarasından bizlerle bağlantı kurabilirsiniz. 

Etiketler: kültür sanat
İstihdam